از مهندس لطفعلی زاده که هم تجربه کار در مگاموتور وهم تحصیلات مرتبط دارند استفاده کنید
عیار توسلی مهر در سایپا/روی خوش ملت به جاده مخصوص
به گزارش خط بازار؛ به نقل از پارس خودرو عبدالله سلطانی، مدیرعامل پارس خودرو ضمن بازدید از سالن های تولیدی این شركت و بررسی روند فعالیت های بهبود فنی در خطوط تولید با كارگران و متخصصینی كه در ایام نوروز نیز فعال هستند، گفت و گو كرد.
سلطانی در این دیدار نوروزی ضمن تبریك سال نو به تلاشگران پارس خودرو با اشاره به پتانسیل های بالای این شركت در حوزه منابع انسانی و به ویژه زیرساخت های فنی گفت: قطعا یكی از مهمترین ابزارهای توسعه در هر سازمان زیرساخت های مناسب است كه خوشبختانه در پارس خودرو این مهم وجود دارد و با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته امیدواریم سال ١٤٠٣ برای این شرکت سالی متفاوت باشد.
سلطانی در میان کارگران و کارشناسان پارس خودرو خاطرنشان كرد: باید بتوانیم با استفاده از استراتژی های درست از ظرفیت های خالی در پارس خودرو بهره ببریم كه توسعه محصول بدون شك یكی از مهمترین اهداف برای رسیدن به این مهم است.
مدیرعامل پارس خودرو در پایان این دیدار گفت: اقداماتی از قبل انجام شده و برنامه هایی نیز بر اساس سیاست های كلان گروه خودروسازی سایپا طرح ریزی شده كه در مجموع امیدوارم با اجرای آن آینده خوبی در انتظار پارس خودرو باشد.
به گزارش خط بازار عبدالله سلطانی از جمله مدیران شناخته شده صنعت بیمه و خودروسازی است که سوابق خودرویی وی به مراتب بیش تر از بیمه است. سلطانی با مدرک مهندسی صنایع و دکتری مدیریت زنجیره تامین از دانشگاه امیرکبیر دارای بیش از ۱۵ سال سابقه در سطوح مختلف کارشناسی و مدیریتی در ایران خودرو و سایپا است.
مدیر پروژه بالانس و تنظیم خطوط شاتل، تریم ۳ و ۴ و خط رنگ ایران خودرو؛ رئیس هیئت مدیره و معاون مهندسی پلاسکو کار؛ رئیس هیئت مدیره ایران رادیاتور؛ رئیس هیئت مدیره تراکتورسازی ارومیه از جمله سوابق سلطانی در این سال ها بوده است. چنین انتصاباتی به خوبی عیار توسلی مهر مدیرعامل سایپا را در دوران جدید نشان می دهد.
منبع: خط بازار
برچسب ها :جواد توسلی مهر ، عبدالله سلطانی ثانی ، مدیرعامل پارس خودرو ، مدیرعامل سایپا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
این لطفعلی کجا بوده که ۱۵ سال مگا اسم شو نشنیدیم
کمی از تجربیات ایشان بگو بیشتر آشنا بشیم با آقای لطفعلی زاده.
آقای توسلی مهر تجربه خوبی در حوزه فناوری اطلاعات دارند و تحصیلات پایه دانشگاهی ایشون کامپیوتر از دانشگاه ملی است.
تجربه معاونت فناوری اطلاعات در ساپکو . ایران خودرو . مدیر عاملی ایران فاوا گسترش و مدیرعاملی مگفا را دارند .
در دوره حضور ایشون در دیزل یکی از بزرگترین سیستمهای دنیا یعنی سپ پیاده شد . در ایسکو هم استارت پروژه زده شد .
امیدوارم نخبگان صنعت فناوری اطلاعات را که تجربیات خوبی در بیشتر حوزه ها دارند هم جذب و استارت تغییرات سایپا را هم بزنند .
من میخوام یکی از این نخبگان را که در فضای مجازی هم با ایشان آشنا شدم و دیدم که مورد تایید خیلی ها هستند برای انجام تغییرات حوزه فناوری اطلاعات و سیستمهای نرم افزاری جدید معرفی کنم .
مهندس ط . دوستانی که شناخت بیشتری از ایشان دارند زحمت معرفی ایشان به جناب توسلی مهر را بکشند . البته من نمیدانم خود آقای ط. راضی به این معرفی هستند یا خیر؟
بیخیال داداش توسلی مهر و فامیلش بیش از چند صد میلیارد هزینه sap بر باد دادن و همه قرارداد ها در مالی وجود داره کلی قرارداد بدون گذراند ن مراحل کمیسیون معاملات با شرکت فاوا که ته سیستم ماجرا فروش در دیزل انجام شد نه ماژول hr و ماژول مالی اینقدر مشکل داره که نتونستن به موقع گزارش ۹ ماهه بدن طوری که نماد ایران خودرو رو به دلیل عدم گزارش خاور و ندادن تلفیقی بسته شد بهتره یک سر به کاربران مالی خاور بزنید و از اونها سوال کنید وقتی سیستم فروش راه نیوفتاده و فاکتور نمیتونند بزنند چه پیاده سازی؟ برید از مدیران مالی خاور بپرسید آقای شکری پور فقط میلیاردی بابت sap هزینه تراشید
شرکت سازندهی ارابههای مرگ
عیار به این چیزا ربطی نداره جناب خط بازار
باید دید عملکردشون بعد گذروندن دورشدن چی هست
با سلام
حضور اقای توسلی مهر در دیزل باعث رشد و شکوفایی و مخصوصا جذب نیروی انسانی حدود سه هزار نفر جوان بیکار بوده که این مهم را فقط خانواده هایی که جوان بیکار دارند می توانند درک کنند. خدا خیرشون بده
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 8 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۸