عراقچی: دور جدید مذاکرات با اروپاییها
به گزارش خط بازار؛ سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: دو روز پیش در ژنو دور جدیدی مذاکرات با سه کشور اروپایی آغاز شد و این مذاکرات درباره مسائل هستهای و بعضی مسائل دیگر بود.
وی ادامه داد: مذاکرات با اروپا ادامه مییابد و البته به هر حال فراز و نشیب خاص خود را دارد. سوالات و نکات متعددی هست که باید پاسخ داده شود و مذاکرات ادامه خواهد داشت.
عراقچی درباره سفر وزیر خارجه روسیه به تهران و مذاکراتش بیان کرد: مذاکرات بسیار مفصلی داشتیم و درباره تمام مسائل منطقه مفصل صحبت کردیم و درخصوص طیف وسیع مسائل دو جانبه گفتگو داشتیم. آقای لاوروف درباره مذاکرات روسیه با آمریکا و مذاکرات خود با دیگران در منطقه گزارش مفصلی داد.
وزیر خارجه افزود: پیامی در این دیدار وجود نداشت و قرار نبود پیامی بیاورد.
عراقچی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص پاسخ تهران به سیاست آمریکا در جهت محدودسازی کشورها برای همکاری با ایران، بیان کرد: ما تحت تأثیر فشار حداکثری مذاکره نمیکنیم. سیاست فشار حداکثری هم جدید نیست و یکبار امتحان شده و نتیجه مثبتی نداشته است.
وی ادامه داد: ایران سالهاست مسیر پیشرفت خود را بدون توجه به تحریمها دنبال کرده است؛ ایران با زور و فشار و زبان تهدید و تحریم مذاکره نخواهد کرد. ایران ثابت کرده به زبان احترام و کرامت پاسخ خواهد داد.
وزیر خارجه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا امیر قطر در سفر به تهران پیام خاصی آورده بود؟ گفت: پیامی وجود نداشت و ما مشورت و رایزنی درباره مسائل منطقهای داشتیم. با سایر کشورهای منطقه هم تماس مرتب داریم؛ اقتضای مسائل منطقهای این است که با کشورهای منطقه مرتب مذاکره داشه باشیم.
منبع: تسنیم
برچسب ها :خط بازار ، سیدعباس عراقچی ، مذاکرات ، وزیر امور خارجه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰