عاملان ترور شهید فخری زاده اینگونه گریختند
حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی وزیر اطلاعات در دولت روحانی در مراسم رونمایی از مجموعه کتاب «تاریخ شفاهی زندگی شهدای هستهای» جزئیاتی را درباره تررو شهدای هسته ای بیان کرد.
کد خبر : 87607
تاریخ انتشار :سه شنبه 6 آذر 1403 - 15:51
به گزارش خط بازار؛ وزیر پیشین اطلاعات گفت: چه در زمینه شهید فخری زاده و چه کسانی که در ربایش اسناد هسته ای نقش داشتند آن ها را شناسایی کردیم. در خصوص شهید فخری زاده منزل افراد در غرب تهران شناسایی شد. به سمت آن رفتیم تا نیم ساعت قبل از اینکه ما برسیم منزل را ترک کردند.
بعد در اراک رد آن را پیدا کردیم و بازهم صحنه را ترک کردند. بعد به همدان رفتتند و از همدان به سنندج و بعد به سقز . اما چون در سقز دوربین نبود امکان شناسایی نبود.
بعد هم از کشور خارج شدند. اما توانستیم نفرات را مشخص کنیم و این امکان برای شهدای امنیتی وجود دارد که در هر موقعیتی که فراهم شد این ها را به سزای جنایت خور برسانیم.
منبع: همشهری آنلاین
برچسب ها :ترور ، شهدای هسته ای ، شهید فخری زاده
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰