خط بازار
اخبار

شكايت ميليون دلاري از نتفليكس بخاطر سريال “گامبيت ملكه”

به گزارش خط بازار، خانم گاپرینداشویلی در شکایتش تقاضای غرامت ۵ میلیون دلاری بابت ارائه تصویر اشتباه از وی در این سریال موفق نتفلیکس کرده است. این شکایت مربوط به سکانسی در قسمت آخر این درام تلویزیونی است که در آن گفته می‌شود، خانم گاپرینداشویلی هرگز در شطرنج با مردان رقابت نکرده بود. براساس اسناد این شکایت، خانم گاپرینداشویلی تا سال ۱۹۶۸ که داستان سریال گمبیت وزیر در آن می‌گذرد، حداقل با ۵۹ شطرنج‌باز مرد، رقابت کرده بود.

 

 

نتفلیکس گفته است که برای خانم گاپرینداشویلی “نهایت احترام” را بخاطر دوران “حرفه‌ای درخشانش” قائل است اما “با قاطعیت از این پرونده دفاع خواهد کرد”.

سریال گمبیت وزیر، بر اساس رمان والتر توویس که در سال ۱۹۸۳ نگاشته شده، ساخته شده و در خصوص یک شخصیت تخیلی شطرنج باز به نام بث هارمون با بازی آنیا تیلور جوی است. این سریال سال گذشته پخش شد و نتفلیکس آن را “بزرگترین سریال کوتاه براساس فیلمنامه محدود” که تاکنون ساخته است، خواند.

بنابر گزارش‌ها، گاپرینداشویلی در شکایت ۲۵ صفحه‌ای خود به دادگاه مدعی است، که سازندگان این سریال را با الهام از چند قهرمان زن پیشکسوت دنیای شطرنج ساخته‌اند و براساس آن زندگی یک شخصیت اعجوبه تخیلی به نام بث هارمون را به تصویر کشیده‌ و نتفلیکس “عمداً و آگاهانه حقایقی را در مورد سدشکنی‌های خانم گاپرینداشویلی، استاد بزرگ شطرنج گرجستان وارونه نمایش داده‌ تا بار دراماتیک را بالا ببرند.”

 

 

 

 

 

منبع: خط بازار

دیدگاه خود را بنویسید