شرط استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی برون شهری؛ تست منفی pcr و تزریق واکسن کرونا

باقرجوان گفت: براساس جزئیات شیوه نامه‌های جدید سفر با ناوگان عمومی جاده‌ای، افراد در استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی برون شهری محدودتر شدند.
کد خبر : 21299
تاریخ انتشار :چهارشنبه 12 آبان 1400 - 13:30
به گزارش خط بازار، داریوش باقر جوان مدیر کل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری در خصوص جزئیات شیوه نامه‌های جدید سفر با ناوگان عمومی جاده‌ای اظهار کرد: براساس آخرین تغییرات مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، مصوباتی در حوزه فاصله گذاری اجتماعی اعلام شده که بر این اساس افراد در استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی محدودتر شدند.

او در پایان بیان کرد: بر این مبنا حتما باید افرادی که قصد استفاده از ناوگان عمومی در جهت جا به جایی را دارند، واکسن خود را تزریق کرده باشند و یا تست منفی PCR با فاصله زمانی ۷۲ ساعت داشته باشند. در حال حاضر ۸۰ درصد از ناوگان را با این شرایط اجاره دادند.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php