اختصاصی خط بازار

شایعه یا واقعیت؛ کریستیانو رونالدو مسلمان می‌شود

اخیراً برخی اخبار مبنی بر تصمیم کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی منچستریونایتد برای مسلمان شدن، جنجال به پا کرده است.
کد خبر : 34316
تاریخ انتشار :دوشنبه 29 فروردین 1401 - 11:59

به گزارش خط بازار، در ساعات گذشته برخی از روزنامه‌های طنز در شبکه‌‌های اجتماعی، دست به انتشار خبری مبنی بر اینکه رونالدو در نظر دارد در آینده مسلمان شود، زدند.

این صفحات، خبر درج شده را به روزنامه اسپانیایی آ اس، نشریه نزدیک به رئال مادرید که ستاره پرتغالی بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ برای آن بازی می‌کرد، نسبت دادند.

 

هرچند با مراجعه به سایت و حساب رسمی این روزنامه در شبکه اجتماعی «توئیتر» به نظر می‌رسد که هیچ موضوعی در این زمینه منتشر نشده است.

این اولین باری نیست که نام رونالدو با گرویدن به اسلام مرتبط می‌شود، زیرا برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که حبیب نورمحمدوف، اسطوره هنرهای رزمی مختلط، با توجه به دوستی که آن‌ها را به یکدیگر پیوند می‌دهد، به دنبال متقاعد کردن ستاره پرتغالی به مسلمان شدن است.

نورمحمدوف پس از درج این شایعات، در اظهاراتی با تاکید بر اینکه هرکس دین خود را دارد، وجود هرگونه صحبت بین او و ستاره پرتغالی در مورد مسائل عقیدتی را تکذیب کرد.

منبع: خط بازار

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

فاطمه زماني دوشنبه , ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۲

اسلام دين شريفي است و تمام مردمان با پشت كار با توكل به خداوند به رستگاري مي‌رسند، رونالدو هم از شامل الطاف الهي شده و نور وحي اسلام مبين در قلبش دميده شده.

css.php