در اولین هفته کاری قرن جدید؛
شاخصهای بورس با بیش از ۴ درصد رشد سبزپوش شدند
به گزارش خط بازار؛ آراد پورکار گفت: طی این هفته شاخص هم وزن با رشد ۴.۸۱ درصد به میزان ۱۸ هزار و ۷۰۰ واحد بر روی پله ۳۶۵ هزار و ۲۶۸ واحد قرار گرفت. شاخص فرابورس نیز با رشد ۴.۲۸ درصدی به عد ۱۹ هزار و ۳۱۶ واحد رسید.
او میگوید: اخباری که در هفته گذشته بازار را تحت تاثیر قرار داد، خبر حذف ارز ترجیحی از دارو بود که با وجود عدم حذف ارز ترجیحی، اما صنعت دارو رشد خوبی را تجربه کردند.
همچنین خبر سرمایه گذاری در طرح توسعه پالایشگاه غیر بورسی، افزایش حجم صادرات نفتی، اجبار به توزیع سهام زیرمجموعه ایران خودرو پس از افزایش ۴۰ درصدی، خبر اعطای تسهیلات به فعالان حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات و استارت آپها که باعث افزایش اشتغال و سود آوری خواهد بود، تاثیر به سزایی بر روند بازار سرمایه داشت.
به گفته کارشناس بازار سرمایه، در طول هفته گذشته به غیر از روز سه شنبه که ۲۸۴ میلیارد تومان خروج پول داشتیم به ترتیب روز شنبه ۱۸۷ میلیارد تومان، روز یکشنبه ۲ میلیارد تومان، روز دوشنبه ۴۳۸ میلیارد تومان و روز چهارشنبه ۶۹ میلیارد تومان ورود پول به بازار سرمایه صورت گرفت.
خروج ۴۸۶ میلیارد نقدینگی از صندوقهای درآمد ثابت
همچنین امروز شاهد خروج ۱۰۸ میلیارد تومان نقدینگی از صندوقهای درآمد ثابت بودیم؛ که در کل طی این هفته حدود ۴۸۶ میلیارد تومان، خروج پول از این صندوقها صورت گرفت.
آقای محمد خبری زاد گفت: در طول هفته گذشته گزارشات ماهانه اکثر نمادها منتشر شد؛ که گزارشات خوب و رو به رشدی بودند. همچنین اخبار مربوط به تحولات بین المللی، اخبار مربوط به واگذاری سهام شرکتهای تابع خودروساز و تثبیت قیمتهای جهانی نفت در محدوده ۱۱۰ دلاری و ثبات نرخ کامودیتیها تاثیر به سزایی بر روی روند بازار سرمایه داشت.
به گفته کارشناس بازار سرمایه، بیشترین ورود پول حقیقی در هفته گذشته به نمادهای بانک ملت به میزان ۹۱ میلیارد تومان، خگستر ۷۴ میلیارد تومان، کرماشا ۶۷ میلیارد تومان و نوری ۶۴ میلیارد تومان متعلق بود. بیشترین ورود پول حقوقی نیز به صندوق پالایش یکم به میزان ۱۲۲ میلیارد تومان، خودرو ۴۶ میلیارد تومان، خبهمن ۳۲ میلیارد تومان و کسرا ۳۱ میلیارد تومان تعلق داشت.
همچنین در هفته گذشته، بیشترین ورود پول حقیقی به صنایع شیمیایی به میزان ۲۸۰ میلیارد تومان، گروه بانک به میزان ۱۵۸ میلیارد تومان و دارو ۵۸ میلیارد تومان متعلق بود. بیشترین ورود پول حقوقی نیز به صنایع etf سهامی (صندوق دارایکم و پالایش یکم) به میزان ۱۲۵ میلیارد تومان، صنعت استخراج کانههای فلزی به میزان ۵۹ میلیارد تومان و صنعت فلزات اساسی ۴۰ میلیارد تومان تعلق داشت.
او میگوید: بیشترین بازدهی نیز مربوط به محصولات چرمی، کامپیوتری و دارویی به میزان ۸ درصد تعلق داشت و کمترین بازدهی نیز به صنایع فعالیتهای مهندسی، وسایل ارتباطی و استخراج سایر معادن متعلق بود که زیان ده بودند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0