سردار سلیمانی: جهادگران نقطه مقابل جنگ روانی دشمن‌اند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین افتتاح یادمان شهید گمنام فومن با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد یأس و نا امیدی در کشور، گفت: دشمنان می‌خواهند حرکت ملت را متوقف کنند
کد خبر : 106608
تاریخ انتشار :یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 - 13:48

به گزارش خط بازار؛ گروه‌های جهادی به‌عنوان نقطه مقابل آن‌ها، نقش مهمی در خنثی‌سازی هجمه‌ها ایفا می‌کنند.

سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز در آئین افتتاح یادمان شهید گمنام این شهرستان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: دهه کرامت امسال با فعالیت‌های بسیج سازندگی همراه شده و این ایام ارزشمند را پاس می‌داریم.وی با اشاره به نقش مؤثر گروه‌های جهادی در عرصه‌های مختلف کشور، افزود: این گروه‌ها با تکیه بر شبکه‌ سازی مردم‌پایه و تشکیل تشکل‌های مردمی، در عرصه‌های مقاومت مردم‌سالار، محرومیت‌زدایی، سازندگی و پیشرفت کشور نقش‌آفرین هستند.سردار سلیمانی با بیان اینکه بیش از سه هزار و ۶۰۰ گروه جهادی و تشکل مردمی در استان گیلان فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: قرارگاه‌های منطقه‌ای و محلی نیز به‌عنوان مرحله‌ای از بلوغ و رشد گروه‌های جهادی، بستر مناسبی برای اجرای برنامه‌های مردم‌محور ایجاد کرده‌اند.وی، گیلان را استانی دارای ظرفیت‌های بالای انسانی و طبیعی دانست و افزود: این استان قابلیت تبدیل‌شدن به یک استان نمونه و ممتاز را دارد و لازمه تحقق این مهم، تدوین و اجرای یک نقشه راه جامع و دقیق است.رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر لزوم تسریع در شاخص‌های توسعه‌ای استان، بیان کرد: راه پیشرفت گیلان میدان دادن به گروه‌های جهادی و تشکل‌های مردمی است؛ همان گونه که در دوران دفاع مقدس نیز امام راحل میدان را به مردم سپردند و نقش بی‌بدیل مردم در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است.
سردار سلیمانی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد یأس و نا امیدی در کشور، گفت: دشمنان می‌خواهند حرکت ملت را متوقف کنند، اما گروه‌های جهادی به‌عنوان نقطه مقابل آن‌ها، نقش مهمی در خنثی‌سازی هجمه‌ها ایفا می‌کنند.وی با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف، اظهار داشت: امروز ایران اسلامی در بسیاری از حوزه‌های مهم جزو ۵ تا ۱۰ کشور برتر جهان است و این دستاوردها نتیجه تلاش‌های مداوم از ابتدای انقلاب تاکنون است؛ تلاشی که دشمنان در پی متوقف‌ساختن آن هستند.
منبع: فارس
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php