«سامانه خودنویس» پایان تقلب در معاملات ملکی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «سامانه خودنویس» می‌تواند در حل مشکلات مردم و کاهش تقلب ملکی مؤثر باشد، گفت: این سامانه با هدف کاهش مشکلات ملکی راه‌اندازی شد.
کد خبر : 93294
تاریخ انتشار :جمعه 5 بهمن 1403 - 16:29

به گزارش خط بازار؛ فتح‌اله توسلی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «سامانه خودنویس» می‌تواند به‌طور چشم‌گیری در حل مشکلات مردم و کاهش تقلبات ملکی مؤثر باشد، اظهار کرد: سامانه خودنویس با هدف کاهش مشکلات معاملات ملکی و افزایش شفافیت در این حوزه راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: امکان دسترسی آنلاین به اطلاعات ملک و جلوگیری از فروش چندباره یک ملک یکی‌از بزرگ‌ترین مزایا و ظرفیت‌های سامانه خودنویس است.

توسلی در خصوص تأثیر راه‌اندازی سامانه خودنویس بر کاهش هزینه‌های مردم و همچنین کاهش تقلبات در معاملات ملکی گفت: عده‌ای از بنگاه‌های املاک به دلیل محدودیت‌های ایجاد شده توسط سامانه خودنویس، ناراضی هستند و در تلاش‌اند که با اعمال فشار بر مردم، قیمت‌ها را افزایش دهند.

وی بیان کرد: تقویت سامانه خودنویس و اتصال کامل آن به سایر سامانه‌های دولتی می‌تواند به بهبود وضعیت معاملات ملکی کمک کند و از افزایش قیمت‌های غیرمنطقی جلوگیری کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: مجلس به‌طور جدی پیگیر حل مشکلات اجرایی سامانه خودنویس است و با توجه به اهمیت این موضوع، تلاش خواهد شد تا دستگاه‌های دولتی موظف شوند همکاری‌های لازم را برای تقویت این سامانه انجام دهند.

منبع: مهر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php