این آقایان یکی از بهترین مدیران تیاتر هستند این رونمایی ها فقط شوبازیست . کدام تولید ؟؟و کدام خودرو جدید؟؟ کدام افزایش تولید؟؟ سایپا کل تولید پیش بینی شده ی سال1402را پیش فروش کرده و خورده است . بزودی گندش در میاد ودامن همه را میگیرذ
رونمایی رسمی از سومین تیروان مهم سایپا/حضور متخصصین سیاستمدار برگ برنده تیموری در خودروسازی
به گزارش خط بازار؛ تشکیل “تیروان ها” در خودروسازی از اساسی ترین و استراتژیک ترین اقدامات وزارت صمت و خودروسازان است که از سال گذشته به طور جدی در جاده مخصوص آغاز شده است. بررسی ها نشان می دهد عملکرد سایپا در این خصوص به مراتب بهتر و قوی تر از ایران خودرو بوده است.
در این خصوص گروه خودروسازی سایپا با رهبری و مدیریت معصوم نجفیان، قائم مقام تامین و مدیر پروژه تیروان در سایپا توانسته تاکنون سه تیروان مهم و اصلی را شکل دهد که آخرین آن تشکیل “تیروان تامین قطعات بدنه خودرو” در شرکت سایپا پرس است.
تشکیل سومین تیروان در سایپا پرس از اواخر سال گذشته آغاز شده و با همکاری شرکت سازه گستر تاکنون پیشرفت خوبی داشته است. در همین راستا روز گذشته رسما از “برنامه جامع استراتژیک تشکیل تیروان تامین قطعات بدنه خودروسازی” رونمایی و میزان پیشرفت کار در حضور نجفیان مدیر پروژه تیروان سایپا بررسی شد.
بررسی ها نشان می دهد روند تشکیل این تیروان وارد فاز عملیاتی شده و پیشرفت مناسبی طی سه ماه اخیر داشته است. تشکیل این تیروان در سایپا پرس، از ابعاد مختلف فنی، اقتصادی و عملیاتی سرمنشا برکات فراوانی در سایپا است و آثار آن در آینده نمایان خواهد شد.
“تشخیص درست و اراده جدی محمدعلی تیموری مدیرعامل سایپا در تشکیل تیروان تامین قطعات بدنه خودرو در سایپا پرس”، “اشراف تخصصی و راهبری با سیاست معصوم نجفیان” و “مدیریت فنی و سلامت ابراهیم قلی پور مدیرعامل سایپا پرس” سه ضلع مثلث موفقیت سایپا در این خصوص است.
نقطه عطف موفقیت این موضوع نیز، حضور مدیران متخصص و البته سیاستمدار در پیشبرد برنامه های کلان و استراتژیک است. چرا که مافیا و گروه های خاص کارشکنی های بسیاری را در این خصوص داشته اند ولی تدبیر، سلامت و تخصص راهبران پروژه تیروان سبب شد تا تشکیل سومین تیروان در سایپا با موفقیت انجام شود و وارد فاز عملیاتی گردد.
منبع: خط بازار
برچسب ها :ابراهیم قلی پور ، تیروان تامین قطعات بدنه خودرو ، سایپا ، سایپا پرس ، محمدعلی تیموری ، معصوم نجفیان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱