رستورانها عامل اصلی انتقال بیماری هستند
محسنی بندپی گفت: رستورانها عامل اصلی انتقال بیماری هستند پس بنابراین باید در فعالیت این اصناف نظارت شود.
کد خبر : 12837
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷
به گزارش خط بازار؛ انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران گفت: تمام اصناف و ادارات موظف هستند که به دستور ستاد مقابله با کرونا توجه کرده و پروتکلها و ظرفیت حداکثر ۵۰درصدی را رعایت کنند.
وی افزود: رستورانها عامل اصلی انتقال بیماری هستند پس بنابراین در فعالیت این اصناف باید نظارت شود و همه موارد باید رعایت شود.
بندپی در ادامه گفت: هرکلاس و هر جمع بیشتر از۱۵ نفری تعطیل است؛ و هر اظهارنظری در مورد این قضیه که مدیریت کرونا ضعیف است کاملا غیر منطقی است، چون آمار و ارقام چیز دیگری نشان میدهد.
بندپی در ادامه گفت: هرکلاس و هر جمع بیشتر از۱۵ نفری تعطیل است؛ و هر اظهارنظری در مورد این قضیه که مدیریت کرونا ضعیف است کاملا غیر منطقی است، چون آمار و ارقام چیز دیگری نشان میدهد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
برچسب ها :استاندار تهران ، رستوران ، شیوع کرونا ، عامل بیماری ، ویروس کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0