رانندگان تاکسی‌های اینترنتی بیمه می‌شوند

با تصویب مجلس شورای اسلامی ارائه دهندگان خدمات حمل ونقل بار و مسافر که از طریق سکو پلتفرم های مجازی به فعالیت مشغول بوده و بیمه بازنشستگی ندارند، مجاز به بیمه نمودن خود نزد سازمان تأمین اجتماعی شدند.
کد خبر : 61817
تاریخ انتشار :یکشنبه 28 آبان 1402 - 9:53

به گزارش خط بازار؛ نمایندگان در جلسه علنی امروز (یک‌شنبه، ۲۸ آبان) مجلس شورای اسلامی،بند «ج» ماده ۲۹ لایحه برنامه هفتم توسعه را به تصویب رساندند و بر این اساس  ارائه دهندگان خدمات حمل ونقل بار و مسافر که از طریق سکو  پلتفرم های مجازی به فعالیت مشغول بوده و بیمه بازنشستگی ندارند، مجاز به بیمه نمودن خود نزد سازمان تأمین اجتماعی شدند.

بند(ج)- ارائه دهندگان خدمات حمل ونقل بار و مسافر که از طریق سکو پلتفرم های مجازی به فعالیت مشغول بوده و بیمه بازنشستگی ندارند، مجاز به بیمه نمودن خود نزد سازمان تأمین اجتماعی هستند. آیینن امه اجرائی موضوع این بند به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حداکثر ظرف سه ماه پس از لازم الاجرا  شدن این قانون تهیه می شود و به تصویب هیأت وزیران می رسد.

منبع: فارس

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php