با سلام و با احترام به معتقدین دین یهود خصوصا یهودیان ایران چند نکته را لازم دیدم به عرض عموم جهت تنویر افکارعمومی عرض کنم .
یهودیان دنیا در حال حاضر به چند شاخه مختلف تبدیل شدند که تفکرات صهیونیستی در قالب دفاع از خود در بین برخی از اونها بشدت دیده میشه. به دلیل داشتن رسانه های غربی و قدرت لابی های صهیونیستی در دنیا اصولا روش مظلوم نمایی در پیشانی این تفکر خطرناک قرارگرفته .بعداز اتفاقاتی که منجر به تشکیل رژیم منحوس صهیونیستی در سرزمین مقدس فلسطین شد که از تئودور هرتزل اتریشی شروع و با اعلامیه وزیر خارجه بریتانیا بالفور در سال ۱۹۴۸ با کمک انگلیس و فرانسه و آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی صورت گرفت که هر کدام به دلایل مختلف با این تولد نامیمون موافق بودند و بطور خلاصه بخاطر چند عامل مشخص همچون در دست گرفتن اقتصاد این کشورها توسط یهودیان و ایجاد اختلاف در بین مسلمین با ایجاد یک غده سرطانی و مطالب سری آنروزها این رژیم آپارتاید پا به صحنه رسمی دولتها گذاشت. از همان ابتدای تاسیس علمای شیعه و سنی جهان اسلام برخلاف برخی رهبران آن دوران همچون پهلوی دوم با وجود این فرزند نامشروع مخالفت کردند .نمونه آن بزرگواران آیت اله بروجردی و امام خمینی بودند .اما نکته حائز اهمیتی که میخواهم به آن اشاره کنم موجودیت این رژیم پلید نیست که بهرحال اکثر آزادیخواهان دنیا این موضوع را علیرغم همه دروغهای گفته شده توسط پروپاگاندای رسانه ای صهیونیستی میدانند موضوع اصلی نحوه نگرش سردمداران این رژیم و البته رهبران مذهبی این تفکر است .اساس مذاهب دنیا در گذشته این بود که در سرزمینهای مختلف شروع به تبلیغات کرده و به هر نحوه ممکن مردم آن مناطق را دعوت به دین خود کنند از صلیبیون تا مسلمین اما در مورد دین یهود این اتفاق ممکن نبوده چه تفکر رهبران این دین به غلط این بوده که نژاد برتر در دنیا همین پیروان دین یهود بوده و با ارائه کتاب تلمود برخلاف تورات این تفکر را البته در خفا و پنهان اشاعه میدادند. انچه عامل اختلاف همه پیروان ادیان با این تفکر شد در همین نوع تفکر بود .بهرحال با استفاده از بزرگنمایی هلوکاست و بقیه عوامل خاورمیانه درگیر چنین معضلی شد که تا امروز هم با خیانت حکام منطقه و عدم اتحاد مسلمین وحود ننگینش ادامه یافته و امروز تبدیل به درنده ای شده که از کشتار زنان و کودکان نه تنها ابایی ندارد که لذت میبرد.
باور اینکه همچنان برخی مذهبیون این تفکر در زیر هیکل سلیمان ( معبد دیوار ندبه) در حال گشتن برای یافتن گوساله قرمز هستند در قرن ۲۱ از پدیده ای عجیب این روزهای دنیا ست .و معتقدند که با پیدا شدن آن گوساله جنگی فراگیر بین یهودیان و مسلمین و صلیبیون اتفاق میافتد که نهایتا به پیروزی یهودیان منجر و مردم تمام ادیان دیگر باید بعنوان برده ( اگر زنده ماندند) تبدیل خواهد شد و نام این جنگ آخر الزمانی را آرماگدون نهادند.
متاسفانه اروپاییان و ایالات متحده و برخی طرفداران این تفکر صهیونیستی متوجه حجم خطر این تفکر نیستند چه این افراد فقط مسلمانان را دشمن خود نمیدانند که مسیحیان را اولین دشمن خود میدانند که البته توضیح دلایلش در این مقال نمیگنجد.
اما بهرحال کشوری و اعتقادی در دنیا بوجود آمده که رهبری دارد شجاع و پر جرات که بخاطر همه دنیا نه فقط مسلمانان در مقابل این تفکر ایستاده و چنان شجاع هستند که تبدیل به بزرگترین سد راه تفکر صهیونیستها شده اند .
آرماگدون خوابی است که تعبیر آن نابودی این رژیم منحوس است .
بعدها باز هم در این مورد مهم اشاراتی خواهم داشت .یا علی
دیدگاه مذهبی خطرناک نتانیاهو/صهیونیسم؛ یک ایدئولوژی آخرالزمانی
به گزارش خط بازار؛ روزنامه لیبراسیون فرانسه در گزارشی که اخیرا نوشته به دیدگاه های عجیب ماورایی سران رژیم صهیونیستی و تاثیرش بر جنگ های خونین اخیر خاورمیانه اشاره داشته و نوشته است: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و کابینه اش بی پروا به جلو می شتابند و امیدوارند معجزه ای به وقوع بپیوندد تا آنان را پیروز جنگ کند؛ معجزه ای که از نظر آنان ممکن است بخشی از تاریخ جنگ های مذهبی باشد. از این رو، می توان گفت نتانیاهو و راست گراهای اطرافش روی آینده ای دور و غیرممکن شرط بندی می کنند؛ آینده ای که همه از آن به عنوان یک بازنده بیرون خواهند آمد.
روزنامه لیبراسیون در مقالهای به قلم سیلوی آن گلدبرگ، محقق، تحلیلگر و تاریخ پژوه، درباره ویرانی ها و کشتارهای عجیب در جنگ های اخیر در خاورمیانه صحبت کرده است. از نظر این محقق، از نظر سران اسرائیل، اختلافات اخیر در خاورمیانه ” نباید به راهحلی دائمی برسد زیرا قرار است به پایان جهان ختم شود. ” از نظر نویسنده، این باور صهیونیست هایی است که جنگ های اخیر را آغاز کرده اند. آنها بر اساس باورها و عقاید مذهبیِ آخرالزمانی خود معتقدند تنها یک جنگ آخرالزمانی می تواند به پایان جهان و پیروزی کامل قوم یهود منجر شود و به همین دلیل، باید به هر قیمتی که شده جلوی توقف جنگ را گرفت و هر چه بیشتر بر آتش آن دمید.
گلدبرگ در مقاله خود تاکید دارد که همه این پارادوکس های موجود و اتفاقات تلخ در خاورمیانه ناشی از کوری یا حماقت سیاسی دولت اسرائیل است که آینده خود را با تکیه بر رسیدن یک “معجزه” پیش می برد.
نویسنده در ادامه تاکید دارد که حاکمان اسرائیل دریغ ندارند که از فناوری های مرگبار قرن بیست و یکم استفاده کنند و این مساله را فراموش کرده اند که «سلاح آسمانی» می تواند مؤثرتر از موشکهای بالستیک و بمب ها باشد و بیشتر از سلاح های زمینی باعث کشتار مردم شود.
نویسنده اضافه می کند که سیاست های فاجعه بار اسرائیل در جهت تثبیت ساختار قدرت رژیم صهیونیستی عمل میکند و هرگز نمی تواند شکافی را که میان قدرت و جامعه مدنی اسرائیل به وجود آمده، پر کند.
صهیونیسم؛ یک ایدئولوژی آخرالزمانی گرایی خطرناک
نویسنده مقاله لیبراسیون خاطرنشان می کند؛ هدف «صهیونیسم» ایجاد یک «یهودیت جدید» بوده است. بر اثر تلاش بنیانگذاران اسرائیل، یهودیت سنتی به حاشیه رفته است و صهیونیسم کنونی جایگزین آن شده است. هدف صهیونیسم ایجاد یک “یهودی جدید” بوده است. اسرائیل حکومتی است که تلاش می کند یهودیت سنتی را که با “چهره انسانی” خود در طول قرن ها ساخته شده بود، از بین ببرد. یهودیت سنتی آرزوهای انتقام جویانه خود را سرکوب می کرد اما اکنون، این میل افسارگسیخته به انتقام جویی رها شده است.
نویسنده مقاله لیبراسیون در پایان نوشته خود، با بیان اینکه استفاده های سیاسی از گذشته و تاریخ، دارای پتانسیل انفجاری و مخرب زیادی است، می نویسد: دولت راستگرای کنونی اسرائیل با تقلیل مساله اسرائیل به یک پدیده یهودی، بهجای اینکه پناهگاه یهودیانی باشد که به آن نیاز دارند، اسرائیل را تبدیل به هدف جنگ های خاورمیانه کرده است.
نویسنده تاکید دارد که مقامات اسرائیل با باورهای آخرالزمانی خود از “واقعیت” گریخته و به ایدئولوژی پناه برده اند. این مساله باعث شده جنگی طولانی و خونین در خاورمیانه شروع شود؛ جنگی که البته دامن خود اسرائیل را هم گرفته است.
برچسب ها :آخرالزمان ، جنگ آخرالزمانی ، خط بازار ، صهیونیسم ، یهود
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱