دیدار لاریجانی با السودانی

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با محمد شیاع السودانی، نخست وزیر جمهوری عراق دیدار و گفتگو کرد.
کد خبر : 119255
تاریخ انتشار :دوشنبه 20 مرداد 1404 - 23:17

به گزارش خط بازار؛ علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان که به عراق سفر کرده است، با محمد شیاع السودانی، نخست وزیر جمهوری عراق دیدار و گفتگو کرد.

شورای عالی امنیت ملی , کشور عراق ,

همچنین تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق توسط علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق در حضور السودانی امضا شد.

لاریجانی پیشتر با عبداللطیف رشید، رئیس جمهور عراق و قاسم الاعرجی، دبیر شورای امنیت ملی عراق دیدار و رایزنی کرده بود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در دیدار با همتای عراقی از دولت و سیاست خارجی متعادل عراق که منجر به امنیت و ثبات برای عراق و منطقه شده است، تمجید کرد.

وی افزود: مردم عراق شجاع و سخاوتمند هستند و جاده کربلای امروز گواه سخاوت عراقی‌ها است.

بر  اساس گزارش خبرگزاری رسمی عراق، نخست وزیر عراق در این گفت‌وگو به تلاش‌های این کشور برای توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران و تقویت مشارکت‌های ثمربخش در سطوح و زمینه‌های مختلف، که به منافع مردم عراق و ایران باشد، تأکید کرد.

السودانی بار دیگر بر موضع اصولی و ثابت عراق در محکومیت تجاوز صهیونیستی علیه ایران و هر آنچه که منجر به تشدید درگیری‌ها در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی شود، تأکید کرد.

نخست وزیر عراق همچنین در این دیدار بار دیگر بر حمایت کشورش از گفت‌وگوی آمریکا و ایران تأکید کرد.

لاریجانی در این دیدار ضمن ابلاغ پیام رئیس جمهور ایران به نخست وزیر عراق، بر تمایل جمهوری اسلامی ایران برای توسعه و تقویت روابط در زمینه‌های مختلف، به ویژه ارتباط ریلی بین دو کشور برای جابجایی مسافران و اتصال آنها به جاده توسعه و کریدورهای اصلی منطقه تأکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در نخستین سفر برون مرزی پس از تصدی این مسئولیت، امروز راهی عراق شد. لاریجانی همچنین قرار است بعد از عراق به لبنان سفر کند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php