پایان دور دوم مذاکرات هستهای ایران و آمریکا+نتایج
به گزارش خط بازار؛ دور دوم مذاکرات هستهای غیرمستقیم ایران و آمریکا با واسطه عمان بعدازظهر امروز (سهشنبه) ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ و دقایقی قبل در ژنو پایان یافت.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز همزمان با این مذاکرات گفت که با ذهن و چشمانی باز و با حسننیت و جدیت در ژنو حضور داریم و افزود: زمان برای تیم ایرانی بسیار مهم و تعیین کننده است و رفع تحریمها بخش جدایی ناپذیر هرگونه توافق در موضوع هستهای است.
این مذاکرات صبح امروز از ساعت ۱۰ به وقت ژنو با حضور هیأتهای ایران و آمریکا به ریاست سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در محل سفارت عمان در ژنو و به صورت غیرمستقیم و با واسطه بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان آغاز شد.
بقائی در گفتوگویی عنوان کرد که در حوزه هستهای و همچنین حوزه رفع تحریمها وارد جزییات و ریزهکاریهای فنی شدهایم.
وی همچنین گفته بود که مباحث به صورت کاملاً جدی در حال گفتوگو است و به مردم این اطمینان را میدهم فرزندانشان در دستگاه دیپلماسی با وسواس، تعصب و دغدغهمندی حواسشان به همه چیز هست و انشاءالله به بهترین نحو منافع و حقوق ملت ایران را تأمین خواهیم کرد.
رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران پس از ورود به ژنو در شبکه ایکس نوشته بود: با ابتکارات واقعی برای دستیابی به توافقی عادلانه و متوازن به ژنو آمدهام. آنچه مطلقاً در دستورکار نیست، تسلیم در برابر تهدیدهاست.
دور نخست این مذاکرات روز جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ با واسطه عمان در مسقط برگزار شد.
منبع: فارس