خط بازار
اخبار

دردسرهای عظیم باجناق و داماد معروف خودروسازی

به گزارش خط بازار؛ جاده مخصوص به علت حوادث و اتفاقات ‌آن عجیب ترین جاده کشور است. در این جاده روزی نیست که گروه ها و افراد مختلف به دنبال زدوبند سیاسی نباشند؛ از انتصاب آقازاده ها و نورچشمی ها تا جولان باندهای تازه به دوران رسیده ملت و فامیل بازی های عظیم.

در همین چارچوب طبق اسناد رسیده اخیرا باجناق مدیر معروف خودروسازی به عنوان رئیس اداره یکی از شرکت های مهم خودروسازی منصوب شده است. فردی که در اواسط نیمه دوم سال گذشته به عنوان کارشناس وارد خودروسازی می شود و تنها چند ماه بعد از آن به عنوان رئیس اداره منصوب می گردد. قطعا سایه سنگین ملت و نسبت فامیلی این فرد با مدیر معروف خودروسازی علت این انتصاب شایسته بوده است.

این تمام ماجرا نیست. چرا که بررسی های خط بازار نشان می دهد پیش از حکم جدید آقای باجناق، داماد محترم این خانواده نیز که متولد ۷۲ است، بدون هیچ تجربه قبلی در خودروسازی به عنوان رئیس اداره روابط عمومی شرکت تابعه دیگری در خودروسازی منصوب گردیده است.

منبع: خط بازار

10 دیدگاه برای این مطلب

دیدگاه خود را بنویسید