داستانی از دو خواهر نابغه که به بایکوت رسانه‌ها برای داشتن حجاب برخورد کردند

وقتی حجاب به عنوان یک عنصر اجتماعی و فرهنگی، به عنوان یک موضوع سیاسی تلقی می‌شود، آثار آن بر برخی از افراد و خانواده‌ها از جمله تبعیض جنسیتی...
کد خبر : 52948
تاریخ انتشار :دوشنبه 28 فروردین 1402 - 0:35

به گزارش خط بازار؛ وقتی حجاب به عنوان یک عنصر اجتماعی و فرهنگی، به عنوان یک موضوع سیاسی تلقی می‌شود، آثار آن بر برخی از افراد و خانواده‌ها از جمله تبعیض جنسیتی، ناعادلانه برخورد شدن و تحت فشار قرار گرفتن به وضوح دیده می‌شود. داستان دو خواهر جوان، یکی در سن ۱۴ سالگی کارشناسی ارشد می‌خواند و خواهر کوچکترش نیز یک نابغه است، که به این تجربه تلخ برخورد کردند.

خانم جوان در سن ۱۴ سالگی، در حالی که داشت دوره کارشناسی ارشد خود را در یک دانشگاه معتبر ایرانی تکمیل می‌کرد، با استعداد و تلاش خودش، توانست به عنوان یکی از دانشجویان برتر و نابغه دانشگاه، تحصیلات خود را به پایان برساند. اما برای او و خواهر کوچکترش، این تجربه همچنان دشواری‌ها را به همراه داشت. دلیل؟ حجاب.

حجاب، به عنوان یک نشانه دینی و فرهنگی، همواره مورد توجه رسانه‌ها و جامعه‌ها بوده است. اما وقتی به موضوعی چون تحصیلات و علم دختران و زنان پرداخته شود، معمولاً تبعیض جنسیتی وجود دارد که می‌تواند بر خانواده‌ها و جوانان تأثیر منفی بگذارد.

خواهران جوان، با بایکوت رسانه‌ها به خاطر حجاب، از راه‌های مختلف سعی کردند تا استعدادها و تلاش‌های خود را به جامعه اعلام کنند. اما به هر حال، تبعیض جنسیتی و بایکوت رسانه‌ها همچنان باعث شد تا از آن‌ها چشم‌پوشی شود و تلاش‌ها و دستاوردهای آن‌ها به اندازه‌ی کافی ارزش‌گذاری نشود.

این داستان، نشانگر تبعیض جنسیتی و تأثیرات منفی دشمنان حجاب در رسانه‌ها و جامعه است. اینکه تحصیلات، استعداد و تلاش‌های یک فرد بخاطر حجاب، مورد توجه قرار نگیرد و به اندازه‌ی کافی ارزش‌گذاری نشود، باید همیشه به عنوان یک چالش جدی برای جامعه مطرح شود. تبعیض جنسیتی و بایکوت رسانه‌ها به دلیل حجاب، نباید اجازه دهیم داستان را ادامه دهم.

نباید اجازه داده شود تا پتانسیل و استعداد افراد به خاطر مخالفت برخی با حجاب و یا هر گونه تبعیض جنسیتی دست کم گرفته شود. باید به جوانان، به خصوص به دختران، امکانات و فرصت‌های برابر برای تحصیل و پیشرفت حرفه‌ای در اختیار بگذاریم، بدون اینکه حجاب یا جنسیتشان به عنوان یک ملاک ارزیابی درنظر گرفته شود.

رسانه‌ها هم نقش بسیار مهمی در شکل‌دهی به نگرش‌ها و نظرات عمومی دارند و باید به‌عنوان یک ابزار برای ارتقای فرهنگ سازنده و بدون تبعیض جنسیتی عمل کنند. باید به جای بایکوت کردن و تمرکز بر حجاب یا ظاهر، بر توانایی‌ها و دستاوردهای افراد تمرکز کرد و از آن‌ها برای الهام‌بخشی به دیگران، بهره‌برداری کرد. در نهایت، باید در جامعه فرهنگی را ایجاد کنیم که توانمندی‌ها و تلاش‌های هر فرد، بدون حب و بغض‌های سیاسی، قدردانی و تحسین شود.

منبع: بولتن نیوز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php