اختصاصی خط بازار

خودرو ارزان برقی با قابلیت تعویض باتری

یکی از بزرگترین مشکلات خودروهای برقی گران بودن خودرو و زمان طولانی شارژ شدن آن است. اما یک شرکت آلمانی حالا خودرویی ساخته که این مشکلات در آن حل شده است.
کد خبر : 24483
تاریخ انتشار :شنبه 27 آذر 1400 - 14:18

به گزارش خط بازار، پائول لیبلود مدیرعامل شرکت ACM سازنده خودرو سیتی وان، می‌گوید: «ما می‌توانیم در حالت‌های مختلفی از این خودرو استفاده کنیم. سیتی‌ وان یک اتومبیل شهری است که قیمت ارزانی دارد.»

او می‌گوید: «یکی از مشکلات خودروهای برقی ایستگاه‌های شارژ خودرو و کمبود آن است، اما این‌خودرو طوری طراحی شده است که باتری‌های آن قابل تعویض است به عنوان مثال اگر صاحب خودرو در میانه راه شارژ تمام کند، می‌تواند باتری جدید داخل خودرو قرار داده و به راه خود ادامه دهد.»

به گفته مدیرعامل شرکت سازنده سیتی وان، «هر باتری خودرو حدود ۱۰ کیلوگرم وزن دارد و خودرو با باتری‌های کاملاً شارژ می‌تواند حدود ۲۴۰ کیلومتر پیمایش داشته باشد، و با این روش و باتری‌های قابل تعویض نیاز به ایستگاه شارژ سریع و زمان زیاد برای شارژ شدن خودرو را نداریم.»

 

با گام بلندی که در سال گذشته و البته سال‌های پیش از آن برداشته شده، اکنون باید منتظر ماند و دید چقدر طول خواهد کشید تا خیابان‌ها محل رفت و آمد خودروهای برقی شوند.

این مدیرعامل آلمانی توضیح می‌دهد: «سیتی‌ وان را می‌توان در حالت‌های مختلف استفاده کرد هم می‌تواند خودرو شخصی باشد و هم می‌توان آن را در تاکسی‌ها یا خودروهای اشتراکی مورد استفاده قرار داد.»

او اضافه می‌کند که «قیمت سیتی‌ وان حدود ۱۰ هزار یورو است که قیمت پایینی برای خودروهای الکتریکی محسوب می‌شود ما این خودرو را ابتدا می‌خواستیم برای کشورهای در حال توسعه مورد استفاده قرار دهیم اما در کشورهای پیشرفته هم تقاضا جدی برای آن ایجاد شد، به همین دلیل این خودرو را در اروپا هم عرضه خواهیم کرد.»

بسیاری از کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند تولید خودروهای الکتریکی از یک دهه آینده شتاب خواهد گرفت. با این حال پیمایش کم، سرعت پایین شارژ و قیمت بالا همچنان از مشکلات اصلی توسعه این خودروها خواهند بود.

 

منبع: خط بازار

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php