حمله‌ای به دانشگاه شهید بهشتی صورت نگرفته

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی گفت: موج انفجار محدوده زندان اوین که در همان لحظات مورد اصابت رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود، به دانشگاه ما رسید. هیچ خسارتی به دانشگاه وارد نشده و صرفا برخی شیشه‌ها شکسته‌اند.
کد خبر : 112450
تاریخ انتشار :دوشنبه 2 تیر 1404 - 20:11

به گزارش خط بازار؛ دقایقی پیش در رسانه‌ها خبری مبنی بر حمله رژیم صهیونیستی به دانشگاه شهید بهشتی منتشر شد، خبرنگار تسنیم برای پیگیری این ماجرا با لویمی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی گفتگو کرد‌.

وی با اعلام این خبر که حمله‌ای به دانشگاه شهید بهشتی صورت نگرفته است، گفت: موج انفجار زندان اوین که در همان لحظات مورد اصابت رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود، به دانشگاه ما رسید.

لویمی تاکید کرد: هیچ خسارتی به دانشگاه وارد نشده است و صرفا برخی شیشه‌ها به خاطر موج انفجار شکسته‌اند.

در همین راستا روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی نیز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

به اطلاع دانشجویان، اساتید، کارکنان و خانواده‌های محترم می‌رساند که بر خلاف شایعات منتشر شده در فضای مجازی، هیچ‌گونه حمله‌ای به دانشگاه صورت نگرفته و  امنیت کامل و آرامش برقرار است.

مسئولین دانشگاه ضمن تکذیب قاطعانه هرگونه خبر مبنی بر  حمله، درخواست دارند دانشگاهیان عزیز به شایعات بی‌اساس توجه نکرده و اخبار موثق را صرفاً از طریق روابط عمومی دانشگاه و منابع رسمی پیگیری کنند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php