حمایت دولت از شالیکاران شمال/ممنوعیت توزیع برنج خارجی
به گزارش خط بازار؛ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان با اشاره به سیاستهای حمایتی دولت از کشاورزان شالیکار استانهای شمالی گفت: در حال حاضر با توجه به این سیاست، توزیع برنج خارجی از سوی دولت در استان گلستان نخواهیم داشت.
روحالله مهری درباره وضعیت ذخیرهسازی کالاهای اساسی در انبارهای استان اظهارکرد: در حال حاضر در انبارهای استان هشت برابر بیشتر از مدت مشابه سال گذشته شکر ذخیره سازی شده است و هر میزانی که بازار نیاز داشته باشد این آمادگی را داریم که شکر با نرخ دولتی را وارد بازار کنیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان درباره توزیع برنج خارجی تنظیم بازاری در استان گفت: در حال حاضر سیاست دولت حمایت از کشاورزان شالیکار استانهای شمالی است و وزارت جهادکشاورزی نیز حمایت از شالیکاران استانهای گلستان، مازندران و گیلان را در دستور کار قرار داده است.
وی افزود: برهمین اساس در حال حاضر برنج خارجی با نرخ دولتی در استان توزیع نخواهد شد. فعلاً سیاست بر حمایت از تولیدکنندگان داخلی است اما ممکن است در مناسبتهای مختلف مانند ماه رمضان، فرارسیدن عید نوروز یا در ایامی مانند محرم و صفر دولت تصمیم متناسب با شرایط و نیاز بازار تصمیم به توزیع برنج خارجی دولتی بگیرد.
منبع: تسنیم
برچسب ها :برنج ایرانی ، برنج خارجی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰