عکس جنجالی اتاق کنفرانس ایران خودرو

لازم نیست خیلی در عکس دقیق شویم، در همان نگاه اول مشخص است جلسه در محل سالن کنفرانس ایرانخودرو برگزار شده هرچند چهره مدیر ایرانخودرو که میزبانی جلسه را برعهده دارد، قابل تشخیص نیست.
کد خبر : 87047
تاریخ انتشار :پنجشنبه 1 آذر 1403 - 8:25

به گزارش خط بازار؛ لازم نیست خیلی در عکس دقیق شویم، در همان نگاه اول مشخص است جلسه در محل سالن کنفرانس ایرانخودرو برگزار شده هرچند چهره مدیر ایرانخودرو که میزبانی جلسه را برعهده دارد، قابل تشخیص نیست. باقی حاضران لباس روحانیت به تن دارند و همین مسئله کاربری در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) را وسوسه کرده تا دست به شیطنت بزند.

عکس حداقل به چهار سال پیش مربوط می‌شود. زمانی که گروهی از طلاب طبق روال معمول درخواست بازدید از خطوط تولید را داشتند

قیمت خودرو در کارخانه، روز دوشنبه ۲۸ آبان به طور رسمی افزایش پیدا کرد. ایرانخودرو و سایپا در نامه‌هایی جداگانه، سازمان بورس را در جریان افزایش قیمت خودرو قرار دادند و پس از آن شاهد شکل‌گیری موجی از انتقادات بودیم که بعضی از آن‌ها با شیطنت در هم‌آمیخته است. عکس زیر نمونه‌ای از شایعات است.

5902083323486913839

لازم نیست خیلی در عکس دقیق شویم، در همان نگاه اول مشخص است جلسه در محل سالن کنفرانس ایرانخودرو برگزار شده هرچند چهره مدیر ایرانخودرو که میزبانی جلسه را برعهده دارد، قابل تشخیص نیست. باقی حاضران لباس روحانیت به تن دارند و همین مسئله کاربری در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) را وسوسه کرده تا دست به شیطنت بزند.

پست منتشره از جلسه‌ای که به قول این کاربر برای تصمیم‌گیری درباره مسائل مربوط به قیمت‌گذاری یا روند تولید و دیگر مسائل فنی در سالن کنفرانس ایرانخودرو شکل گرفته، تحت تاثیر فضای خاص این روزها که بر گروهی از کاربران این شبکه اجتماعی غلبه کرده، تا حدی مورد توجه توجه قرار گرفته است. به شکلی که تا الان نزدیک ۱۰ هزار نفر آن را لایک کرده‌اند و حدود هزار نفر هم با کوت‌کردن یا منشن‌گذاشتن زیر توییت، حداقل بخشی از شایعه را باور کرده‌اند با این حال پیگیری تریبون اقتصاد نشان می‌دهد اصل ماجرا با آنچه نوشته‌اند تفاوت دارد.

تریبون اقتصاد متوجه شد عکس حداقل به چهار سال پیش مربوط می‌شود. زمانی که گروهی از طلاب طبق روال معمول درخواست بازدید از خطوط تولید را داشتند و به منظور تکریم و به رسم مهمان‌نوازی درهای سالن کنفرانس کارخانه به رویشان گشوده شد. به محلول‌های ضدعفونی‌کننده روی میز که یادگار روزهای تلخ کرونا هستند، دقت کنید.

منبع: فرارو

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

abuzar پنجشنبه , ۱ آذر ۱۴۰۳ - ۹:۱۶

عكس مال چهار سال پيش هم باشه تو اصل مطلب فرقي نميكنه . رويكرد مهمه كه اين عكس بيانگر اولويتها و راز تصاحب پست و مدير شدن در اين صنعت است. نتيجه هم توي سفره مردم و آلودگي هوا و مصرف بالاي بنزين و جان مردم در جاده ها و سرمايه بورس و …

اشکان پنجشنبه , ۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳

روشن همه تپه ها را گل آرایی کرد
تا سالها اثرات مخربی کارهای ایشان باقی است

css.php