خط بازار
بازار و صنعت

جهش ۶۰۰ میلیونی شاسی‌بلند مدیران خودرو در نمایندگی

به گزارش خط بازار؛ محصولات اکستریم مدیران خودرو با افزایش چشمگیر قیمت در ماه جاری مواجه شدند.

برند خودرویی «اکستریم»، نماینده محصولات لوکس برند چینی «اکسید» با همکاری مدیران خودرو مدل‌های VX، LX و TXL را وارد بازار ایران کرده است.

محصولات این برند لوکس از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ بیش از ۶۰۰ میلیون تومان گران شده و بازار خودروهای مونتاژی را در شوک فرو برده‌اند.

جهش قیمت سه مدل اکستریم در نمایندگی

مدیران خودرو قیمت چند مدل اکستریم را در نمایندگی افزایش داده است.

بیشترین افزایش مربوط به اکستریم LX توربو مدل ۱۴۰۴ است که از ۲ میلیارد و ۶۹۵ میلیون تومان به بیش از ۳ میلیارد و ۱۱۴ میلیون تومان رسیده است. این رقم از افزایش ۴۱۹ میلیون تومانی قیمت در نمایندگی حمایت دارد.

همچنین اکستریم TXL توربو مدل ۱۴۰۴ با رشدی حدود ۴۰۵ میلیون تومان همراه شده است. قیمت این خودرو از ۳ میلیارد و ۶۴۲ میلیون تومان در ماه مرداد به ۴ میلیارد و ۴۷ میلیون تومان برای ماه جاری افزایش یافته است.

پرچمدار محصولات این برند، توربو مدل ۱۴۰۴ نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با افزایش ۶۱۵ میلیون تومانی مواجه شده استو در حال حاضر اکستریم VX با قیمت ۵ میلیارد و ۱۱۵ میلیون تومان از نمایندگی قابل خریداری است.

افزایش قیمت خودروهای اکستریم در بازار

اکستریم

همانگونه که انتظار می‌رفت افزایش قیمت‌ها در نمایندگی‌های فروش محصولات اکستریم، تاثیر خود را بر بازار آزاد هم گذاشته است. بررسی‌های فرارو نشان می‌دهد در بازه زمانی مرداد تا شهریور ۱۴۰۴ قیمت اکستریم TXL توربو که اواخر مرداد با قیمتی حدود ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در بازار عرضه می‌شد، حالا به ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسیده؛ رقمی که نشان‌دهنده افزایشی ۱۰۰ میلیون تومانی است.

علاوه بر این، اکستریم VX توربو رشدی ۳۰۰ میلیونی را تجربه کرده و حالا با قیمت ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در بازار معامله می‌شود.

اکستریم LX توربو نیز از ۳ میلیارد تومان به ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسیده که افزایشی ۲۰۰ میلیون تومانی را نشان می‌دهد. این روند افزایشی در بازار همسو با قیمت‌گذاری جدید نمایندگی‌ رخ داده است.

منبع: فرارو

دیدگاه خود را بنویسید