جنگ با ایران، صادرات اسرائیل را زمین‌گیر کرد

صادرات کالا و خدمات اسرائیل در ماه ژوئن به ۳.۶ میلیارد دلار آمریکا رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶.۲ درصد کاهش داشته است.
کد خبر : 116992
تاریخ انتشار :سه شنبه 31 تیر 1404 - 23:01

به گزارش خط بازار؛ خبرگزاری ‌شین‌هوا، گزارش داد: صادرات کالا و خدمات اسرائیل در ماه ژوئن به ۳.۶ میلیارد دلار آمریکا رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶.۲ درصد کاهش داشته است.

این کاهش در حالی رخ داده که در این ماه، جنگی ۱۲ روزه میان اسرائیل و ایران جریان داشت.

این کاهش شدید ماهانه، به افت ۳.۴ درصدی صادرات کل اسرائیل در شش‌ماهه نخست سال ۲۰۲۵ نسبت به مدت مشابه سال گذشته منجر شده است. کل صادرات در این مدت به ۲۶.۹۷ میلیارد دلار رسید.

به گفته تحلیل‌گران، علاوه بر جنگ با ایران، صادرات اسرائیل همچنین تحت تأثیر تحریم‌های تجاری اعمال‌شده از سوی کشورها و شرکت‌ها علیه اسرائیل، و نیز تضعیف قابل توجه دلار در برابر شکل اسرائیل قرار گرفته است.

در همین حال، داده‌ها نشان می‌دهد که واردات اسرائیل در نیمه نخست سال جاری ۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

در نتیجه، کسری تجاری این کشور در شش‌ماهه نخست سال ۲۰۲۵ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۲۰.۶ درصد افزایش یافته است.

جنگ با ایران، صادرات اسرائیل را زمین‌گیر کرد| سقوط ۱۶٪ صادرات پس از نبرد ۱۲ روزه

منبع: بازار

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php