خط بازار
اخبار

جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ به نام قطر به کام امارات

به گزارش خط بازار؛ در فاصله چند ماه مانده تا آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، استقبال گسترده تماشاگران این مسابقات از اقامت در هتل‌های دبی باعث افزایش قابل توجه قیمت بلیت هواپیما در مسیر امارات به قطر شده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که در طول برگزاری جام جهانی هواداران پرشماری به دنبال اقامت در دبی و شهرهای نزدیک به آن و رفت و آمد به دوحه هستند.

گفته می‌شود در دوره برگزاری جام جهانی – از ۲۱ نوامبر تا ۱۸ دسامبر‌ ۲۰۲۲ – قیمت بلیط‌ هواپیما بین دوبی و دوحه شاهد افزایش ۳۰۰ تا ۴۰۰ درصدی است، چرا که روزانه تنها پنج پرواز بین دو شهر وجود دارد و میزان تقاضا بسیار بالا رفته است.

محمد جاسم الریس، معاون اجرایی یکی از شرکت‌های مسافرتی در مصاحبه با روزنامه اماراتی «البیان» گفت: ظرفیت پروازهای دوبی به دوحه برای این حجم از تقاضا کافی نیست.

وی همچنین تصریح کرد: قیمت‌های فعلی برای همه مقرون به صرفه نیست و به همین دلیل بسیاری از علاقمندان به حضور در مسابقات به امید افزایش پروازها منتظر کاهش قیمت هستند.

او در عین حال خاطرنشان کرد: میزان رزرو صندلی در پروازهای ایام جام جهانی هنوز به ۱۰۰ درصد نرسیده است و همچنان صندلی‌های خالی اما با قیمت‌های بسیار بالا وجود دارد.

منبع: خط بازار

دیدگاه خود را بنویسید