تهران‌ و البرز از سه‌شنبه تا یکشنبه آینده تعطیل شد

ربیعی سخنگوی دولت گفت که تمامی ادارات استانهای تهران و البرز از سه‌شنبه این هفته تا یکشنبه هفته آینده تعطیل است.
کد خبر : 13822
تاریخ انتشار :دوشنبه 28 تیر 1400 - 16:46

به گزارش خط بازار ، علی ربیعی سخنگوی دولت در پاسخ به ای سوال که “آیا درباره تعطیلی سه‌روزه تهران و کرج تصمیم گرفته شده است یا خیر؟” اعلام کرد: بنابر پیشنهاد قرارگاه عملیاتی و کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا و موافقت رییس جمهور تمامی ادارات استانهای تهران و البرز از سه‌شنبه این هفته تا یکشنبه هفته آینده تعطیل است.

وی افزود: بنابر این مصوبه، تردد از این استانها ممنوع است و در صورت رعایت نکردن علاوه بر جریمه، خودرو نیز از مسیرها بازگردانده خواهد شد.

ربیعی خاطرنشان کرد: موضوع استمرار ممنوعیت تردد به شهرهای قرمز و نارنجی براساس طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌ها ادامه دارد و براساس وضعیت شهرها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

منبع : تسنیم

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php