تنها شرط موافقت بایدن برای توافق نهایی با ایران
به گزارش خط بازار؛ «کارین ژان پیر» سخنگوی کاخ سفید، در گزارش روزانه خود، برداشتنِ منافع آمریکا را تنها دلیلی دانست که موافقت «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا، با برجام را ممکن میسازد.
ژان پیر در ابتدای سخنانش با اشاره به مذاکرات احیای برجام گفت: «جو بایدن تنها در صورتی توافق هستهای با ایران را نهایی خواهد کرد که این کار در راستای منافع امنیت ملی کشور باشد. دولت آمریکا و متحدانمان برای سناریویی با یا بدون بازگشت متقابل به اجرای کامل برجام آماده میشوند.»
او همچنین مدعی شد: «واشنگتن به استفاده از رویکرد دیپلماتیک برای بازگشت به توافق هستهای ۲۰۱۵ و پیشبرد مذاکرات با تهران ادامه خواهد داد.»
سخنگوی کاخ سفید ادعا کرد: «اگر ایران آماده پایبندی به تعهدات خود در چارچوب برجام باشد، آمریکا هم آماده انجام همین کار است.»
ژان پیر در بخشی دیگر خواستار موافقت روسیه با ایجاد منطقه غیرنظامی اطراف نیروگاه زاپوروژیا شد.
به گزارش رویترز، سخنگوی کاخ سفید در بخشی از سخنانش گفت: «جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا، در تماسی با ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، حمایت واشنگتن از کییف در برابر تجاوز روسیه را تکرار کرد.»
او امروز در سخنانی جداگانه بار دیگر با تکرار ادعای دیگر مقامات آمریکایی علیه برنامه هستهای کشورمان، مدعی شد: «بایدن متعهد شده است مانع ایران از دستیابی به سلاح هستهای شود و از ابتدا نیز چنین تعهدی داشت.»
روز گذشته نیز «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، با تأیید خبر پایان یافتن بررسیهای کشورش به پیشنهادهای ایران گفت: «بررسیهایمان به پیشنویس پیشنهادی ایران را به پایان رساندیم و آن را به اتحادیه اروپا ارسال کردیم.»
برچسب ها :توافق برجام ، سخنگوی کاخ سفید ، مذاکرات برجام ، موافقت بایدن
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰