خط بازار
بازار و صنعت

تشکیل کمیته ویژه عارضه‌یابی و ارتقای کیفیت قطعات خودرو

به گزارش خط بازار؛ عادل پیرمحمدی در این نشست با اشاره به ضرورت تحقق و اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش کیفیت قطعات و مجموعه‌های خودرو، جلب رضایت مشتریان و مصرف کنندگان را از جمله اصلی‌ترین رویکرد‌های مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو برای تحقق این امر خطیر عنوان کرد و گفت: ضرورت استفاده از ابزار‌های کیفی علاوه بر افزایش کیفیت محصول، کاهش هزینه‌های خدمات پس از فروش و بهبود تصویر ذهنی مصرف کنندگان از برند و محصولات گروه صنعتی ایران خودرو را نیز در پی خواهد داشت و اخذ گواهینامه‌های ایزو و نظایر آن باید در عمل منجر به ارتقای کیفیت شود و با برنامه‌ریزی دقیق، موجبات ارتقای کیفیت را فراهم سازیم.

مدیرعامل شرکت ساپکو همچنین بر ضرورت تشکیل کارگروه ویژه عارضه‌یابی و ارتقای کیفیت قطعات به منظور پیگیری و کاهش موارد کیفی در قالب جلسات هفتگی تاکید کرد و گفت: از کمیته ویژه عارضه‌یابی و ارتقای کیفیت قطعات خودرو انتظار می‌رود، در قالب برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، ضمن بررسی و رفع عیوب کیفی قطعات خدمات پس از فروش، در راستای افزایش رضایت مشتریان گام بردارند.
پیرمحمدی گفت: باید با نظارت مستمر و صدور کارنامه کیفی برای سازندگان در قالب فرآیند مکانیزه، زمینه‌ساز افزایش کیفیت باشیم.

مدیرعامل ساپکو با اشاره به ضرورت اهتمام جدی سازندگان به مقوله کیفیت اظهار کرد: فرهنگ و وجدان کاری در کیفیت حرف اول و آخر را می‌زند و اهتمام به کیفیت باید سرلوحه عملکرد زنجیره تامین ساپکو باشد.

منبع: ایکوپرس

4 دیدگاه برای این مطلب

  • فلاح گفت:

    سازنده گان انحصاری و مدیران کیفیت ناکارآمد در شرکتهای گروه که بعضا دانش این کار را نداشته و فقط پارتی بازی و آقازاده بودن پست گرفتند و کسی جرات عوض کردنشان. را هم ندارد ایا اینها میخواهند پاسخگوی کیفیت باشند و ارتقا کیفیت دهند و سد کیفی ایجاد کنند
    سواد کیفیت مدیران پایین است ((بعضا))
    رسیدگی کنید

  • پور زاد گفت:

    وقتی تولید کننده ای به نام ف ذ آ خودش با ماشین آلمانی بی ام و ایکس4 با فخر فروشی وارد شرکت تامین کننده می شود و پارکینگ اختصاصی دارد و….
    و خودرو داخلی سوار نمی شود توقع داری قطعه با کیفیت تولید کنه و درد خریدار داخلی رو درک کنه؟؟؟ با گرانفروشی و تولید قطعه بی کیفیت ماشین وارداتی سوار می شود
    برای تولید قطعه‌با کیفیت اول باید با فساد مبارزه کرد
    لطفا این‌ صدا رو به گوش همه برسانید
    تا‌دست مافیای کثیف‌در خودرو رو شود

  • صدر ا گفت:

    خود رئیس این‌کار گروه بزرگترین معضله عادل ناعادل

  • مهدی گفت:

    لطفا یک سری اول به ایتراک و جناب مداح مدیر عامل آنجا بزنید و ببینید آیا تخلفی آنجا صورت گرفته یا نه؟ با سفارش پیر چه کارهایی صورت گرفته و چه بده بستان هایی سیاسی انجام شده؟
    از اگزوز خراسان تا انتخاب تیم ناظر کیفیت ایساکو یه سری بزنند بد نیست.
    بمب فساد در ایتراک هنوز نشسته و کسی صدایش هم در نمی آ ید

دیدگاه خود را بنویسید