«ترامپ» نامزد جایزه صلح نوبل شد

«ترامپ» از سوی یک نماینده کنگره آمریکا به عنوان نامزد جایزه صلح نوبل پیشنهاد شد.
کد خبر : 112724
تاریخ انتشار :سه شنبه 3 تیر 1404 - 20:48

به گزارش خط بازار؛ «بادی کارتر» (Buddy Carter)، عضو مجلس نمایندگان آمریکا، دونالد ترامپ رئیس جمهور کشورش را با توجیه تلاش برای برقراری توافق آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی، نامزد دریافت جایزه صلح نوبل کرد.

«بادی کارتر» نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان از ایالت جورجیا، با ارسال نامه‌ای به کمیته جایزه صلح نوبل با طرح ادعایی عوام‌فریبانه مدعی شد که ترامپ «نقشی خارق‌العاده و تاریخی» در پایان دادن به «درگیری مسلحانه بین اسرائیل و ایران» داشته است.

ادعای مضحک این عضو مجلس نمایندگان آمریکا در حالی است که ترامپ در روزهای پیش در اقدامی بر خلاف منشور ملل متحد به ایران تجاوز کرد.

از سوی دیگر، ادعای ترامپ در خصوص برقراری آتش بس در حالی است که ادبیات پیشین رفتاری و عملکردی رژیم صهیونیستی به وضوح نشان داده است که هرگز به هیچ توافقی پایبند نبوده و نیست.

photo_۲۰۲۵-۰۶-۲۴_۱۹-۵۹-۰۵

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php