بیمه درمان صدرنشین حق‌بیمه تولیدی

براساس گزارش اخیر بیمه مرکزی از عملکرد چهار ماهه نخست بازار بیمه در سال جاری، طی این مدت ۲۴.۴ میلیون فقره بیمه نامه صادر شده و بیمه درمان بیشترین سهم از حق بیمه تولیدی را به خود اختصاص داده است.
کد خبر : 79821
تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۰:۳۵

به گزارش خط بازار یمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران اخیرا آمار چهار ماهه نخست صنعت بیمه در سال ۱۴۰۳ را منتشر کرده که بر اساس آن بیمه درمان، شخص ثالث و مازاد، زندگی (عمر) و بدنه اتومبیل در صدر حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی قرار دارند.

براساس این گزارش، طی چهار ماهه نخست سال جاری ۲۴.۴ میلیون فقره بیمه نامه صادر شده است که در قیاس با مدت مشابه در سال ۱۴۰۲ به میزان ۹.۶ درصد رشد داشته است.

همچنین، حق بیمه تولیدی یا ارزش این بیمه نامه‌ها در مجموع ۱۴۴.۱ همت (هزار میلیارد تومان) برآورد شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۶۲.۹ درصد رشد داشته است.

تعداد خسارت پرداختی در این مدت ۲۵.۹ میلیون مورد است که ۱۲.۵ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد. همچنین مبلغ خسارات پرداختی فوق حدود ۵۹.۹ همت است که ۵۱.۴ درصد رشد را نسبت به چهار ماهه نخست سال گذشته نشان می‌دهد.

نسبت خسارات در این مدت ۴۱.۶ درصد است که در قیاس با چهار ماهه نخست سال گذشته ۳.۲ واحد درصد کاهش داشته است.

 

سهم چهار رشته عمده از بازار بیمه

بر اساس این گزارش، بیمه درمان ۴۶.۵ درصد از حق بیمه تولیدی چهار ماه ماهه نخست سال جاری را به خود اختصاص داده اشت که با اختلاف نسبت به دیگر رشته‌های بیمه‌ای در جایگاه اول قرار گرفته است. همچنین میزان خسارات بیمه درمان در این مدت ۴۴.۱ درصد برآورد شده است.

بیمه شخص ثالث و مازاد ۲۱.۹  درصد از حق بیمه تولیدی و ۲۶.۱ درصد از خسارت را در چهار ماه نخست سال جاری به خود اختصاص داده و در جایگاه دوم قرار گرفته است.

همچنین بیمه زندگی یا عمر با ۱۱.۶ درصد از حق بیمه تولیدی و ۹.۹ درصد از خسارت و بیمه بدنه اتوموبیل با ۴.۹ درصد از حق بیمه تولیدی و ۹.۸  درصد از نسبت خسارت در جایگاه سوم و چهارم سهم رشته بیمه های عمده از بازار بیمه، طی چهارماه ابتدایی سال جاری را به خود اختصاص داده‌اند.

بر اساس این گزارش، سهم بخش غیردولتی از حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه، به ترتیب ۸۲.۱ و ۷۷ درصد است البته سهم شرکت‌ها (بخش دولتی و غیردولتی) و رشته‌های بیمه در دوره‌های زمانی کمتر از یک سال معمولا با تغییرات زیادی همراه است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.