برقراری ۳۶ پرواز باری بین ایران و قطر در هفته
رئیس سازمان هواپیمایی کشور گفت: پیرو مذاکرات رئیس جمهور با امیر قطر برای توسعه همکاریهای دو جانبه، فاز نخست برای برقراری ۳۶ پرواز باری هفتگی به صورت دو طرفه و بدون محدودیت توافق شد.
کد خبر : 30359
تاریخ انتشار :سه شنبه 3 اسفند 1400 - 17:58
به گزارش خط بازار؛ آقای محمد محمدی بخش گفت: در مورد افزایش پروازها به خصوص در زمان برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قرار شد در آینده نزدیک تیمی متشکل از سازمان هواپیمایی کشوری و نهادهای ذیربط، چون گذرنامه و مرز هوایی، منطقه آزاد و میراث فرهنگی و گردشگری با مقامات هم پایه از کشور قطر جلساتی را در جزیره کیش برگزار کنیم تا بتوانیم از ظرفیت کیش به عنوان کمک کننده به برگزاری جام جهانی قطر برای مرز هوایی، تردد و اسکان استفاده کنیم.
در سفر اخیر رئیس جمهور ایران به کشور قطر به همراه وزیر راه وشهرسازی ۱۴ تفاهم نامه اقتصادی به امضا رسید همچنین وزیر راه وشهرسازی از انعقاد تفاهم نامه در بخش هوایی و دریایی پیش از این خبر داده بود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
برچسب ها :پرواز ایران به قطر ، سازمان هواپیمایی کشوری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰