ایران خودرو حساب ویژه‌ای روی این محصول باز کرد

اطلاعات منتشر شده ایران خودرو در سایت کدال از برنامه‌ریزی جدید ایران خودرو برای تولید دنا خبر می‌دهد.
کد خبر : 101377
تاریخ انتشار :یکشنبه 10 فروردین 1404 - 17:56

به گزارش خط بازار؛ ایران خودرویی‌ها تا پایان بهمن ۱۴۰۳ در مجموع حدود ۸۳ هزار و ۲۰۰ دستگاه انواع دنا را در خطوط تولید خود تکمیل کردند تا تولید این خانواده خودرویی به نسبت مدت مشابه سال گذشته بیش از ۵ درصد افزایش پیدا کند.

آبی‌های جاده مخصوص در مدت مشابه سال گذشته حول و حوش ۷۸ هزار و ۷۵۰ دستگاه دنا تولید کرده بودند. بنابراین شاهد هستیم که رشد تیراژ دنا به زبان عدد نزدیک به چهار هزار و ۴۰۰ دستگاه بوده است.

نکته دیگری که درباره تولید دنا در بازه فروردین تا بهمن ۱۴۰۴جلب توجه می‌کند این است که ایران خودرویی‌ها در مدت زمان مورد بررسی تمام دنا‌های تولیدی را برای مشتریان فاکتور کنند.

آن طور که از تیراژ تولید و فروش دنا در صورت‌های مالی ایران خودرو بر می‌آید آبی‌های جاده مخصوص در بازه زمانی مورد بررسی حدود ۸۳ هزار و ۲۰۰ دستگاه دنا تولید کردند اما حول و حوش ۸۲ هزار و ۲۵۰ دستگاه را برای مشتریان فاکتور کرده و‌ییش از ۹۰۰ دستگاه انواع دنا در کف پارکینگ این خودرؤساز باقی مانده و فروخته نشده است.

به نظر می‌رسد چالش‌هایی بابت تأخیر در رسیدن قطعات از منابع داخلی و همچنین تأمین قطعات مورد نیاز از منابع خارجی در کنار فشاری که از ناحیه ناترازی انرژی به خودرؤسازان تحمیل شده در ان زمینه مؤثر بوده است.

بررسی‌های اقتصادنیوز نشان می‌دهد سهم تولید دنا از کل تولید از ابتدای فروردین تا انتهای بهمن سال ۱۴۰۲ حدود ۱۶. ۵ درصد بوده است. اما ایران خودرویی‌ها در بازه مشابه در سال ۱۴۰۳ سهم تولید دنا را با افزایشی حول و حوش ۲ درصدی، به حوالی ۱۸. ۵ درصد رساندند.

به نظر می‌رسد آبی‌های جاده مخصوص برای سال ۱۴۰۴ حساب ویژه‌ای روی تولید دنا باز کرده و شاهد افزایش تیراژ تولید این خودرو باشیم.

ایران خودرویی‌ها اگر تولید ۱۰۰ هزار دستگاهی را برای تولید دنا مدنظر داشته باشند باید تیراژ تولید این خودرو را به زبان درصد حدود ۲۰ درصد افرایش دهند؛ اتفاقی که برای آبی‌های جاده مخصوص دور از دسترس نیست ولی مشروط به تأمین به موقع قطعات و برنامه‌ریزی برای مواجه با چالش‌های ناشی از ناترازی انرژی است.

باید منتظر ماند و دید آبی‌های جاده مخصوص در برنامه‌ریزی خود در سال جاری چه سهمی را از تولید کل را برای دنا در نظر می‌گیرند.

منبع: اقتصادنیوز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ايوب دوشنبه , ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸

ايران خودروديزل مديريت بسيار نون برى داره😔
سى ٣٠ نفر پيمانكار ليفتراك بنده خدا تو اين وضعيت بد جامعه كه سكه و طلا و دلار پا در آوردن و هر روز بالاتر از ديروز ميره شب عيد بيكار كرده در واقع ٣٠ نفر نيستن هر كدوم يه همسر و يك فرزند هم داشته باشن حدود ٩٠ نود نفر انسان رو شب عيد ناراحت كرده خدا جواب ميده

css.php