اولین استیضاح در دولت پزشکیان اعلام وصول شد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که جلسه استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی روز یکشنبه ۱۲ اسفند برگزار می‌شود.
کد خبر : 96117
تاریخ انتشار :چهارشنبه 1 اسفند 1403 - 15:56

به گزارش خط بازار؛ احمد نادری عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز چهارشنبه صحن مجلس موارد اعلام وصولی هیأت رئیسه را به شرح زیر اعلام کرد:

حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس که اداره جلسه را بر عهده داشت پس از اعلام وصول طرح استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی در توضیحاتی گفت: براساس آیین‌نامه داخلی وزیر تا ۱۰ روز فرصت دارد بگوید که چه روزی می‌خواهد بیاید؛ در همین راستا صبح امروز با وزیر محترم هماهنگ کردم و قرارمان بر این شد که آقای وزیر در دهمین روز فرصت خود به صحن مجلس بیایند؛ بنابراین هفته آینده بودجه را بررسی می‌کنیم و دو هفته بعد در روز یکشنبه ۱۲ اسفند استیضاح را در صحن در دستور کار قرار خواهیم داد.

براساس گفته احمد نادری عضو هیأت رئیسه مجلس، ۹۱ نفر از نمایندگان مجلس طرح استیضاح همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی را امضا کردند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

niloo چهارشنبه , ۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۸

از سر این مردم همتی هم زیاده

css.php