خط بازار
اخبار

اوجی: بنزین گران نمی‌شود/ توضیحات درباره کمبود کارت سوخت در جایگاه‌ها

به گزارش خط بازار؛ «جواد اوجی» وزیر نفت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اولین طرح جمع‌آوری گازهای مشعل شرق کارون با بار مالی یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار به بهره‌برداری می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: گاز سبک این مشعل‌ها به شبکه سراسری تزریق می‌شود. ترکیبات سنگین آن نیز خوراک پتروشیمی‌ها از جمله بندر امام می‌شود.

وزیر نفت همچنین گفت: افزایش قیمت بنزین در دستور کار دولت نیست و مردم به شایعات توجه نکنند.

اوجی درباره کمبود کارت‌های سوخت در جایگاه‌ها نیز گفت: کارت سوخت جایگاه‌ها کم شده است تا بتوانیم مصرف را مدیریت کنیم. همه جایگاه‌ها کارت دارند و اگر بگویند “نداریم”، تخلف کرده‌اند.

وی ادامه داد: در بودجه سال ۱۴۰۲ مکلف شده‌ایم خودروها از طریق کارت سوخت خود، سوختگیری کنند. ۲۹ میلیون خودرو در کشور کارت سوخت دارند که تهیه و تنظیم کارت سوخت طی یک ماه انجام می‌شود. مردم زمانی که به جایگاه سوخت مراجعه می‌کنند از کارت سوخت شخصی استفاده کنند.

منبع: تسنیم 

یک دیدگاه ارسال شده است

  • سیروس گفت:

    واردات خودرو با هر حجم موتور و شکل و قیافه و با تعرفه صد در صد آزاد کنید ولی قیمت بنزین را آزاد کنید هم دولت سود میکند و هم ملت ولی مافیای خودرو و سوخت نابود میشوند

دیدگاه خود را بنویسید