انفجار تروریستی در مسیر منتهی به گلزار شهدای کرمان/ 103 شهید و 170 مجروح تا این لحظه

لحظاتی پیش در مسیر گلزار شهدای کرمان صدایی شبیه انفجار شنیده شد. هم‌ا‌کنون برنامه‌های گلزار شهدای کرمان در حال برگزاری است. اعلام روابط عمومی اورژانس کشور تا این لحظه 103 نفر شهید شدند.
کد خبر : 64480
تاریخ انتشار :چهارشنبه 13 دی 1402 - 18:16

به گزارش خط بازار؛ لحظاتی پیش در مسیر منتهی به گلزار شهدای کرمان صدایی شبیه انفجار شنیده شد.

نیروی‌های امدادی در حال کمک‌رسانی به آسیب دیدگان این حادثه هستند.

هم‌ا‌کنون برنامه‌های داخل گلزار شهدای کرمان در حال برگزاری است.

برنامه‌های گلزار شهدا در حال برگزاری است

هنوز هیچ خبر رسمی از دلیل بروز این حادثه اعلام نشده است.

15:18 لحظاتی پیش صدای انفجار دوم نیز در مسیر گلزار شهدای کرمان شنیده شد.

15:20 خبرنگار فارس از شهادت و زخمی شدن شماری از زائرانی که در مسیر گلزار شهدای کرمان حاضر بودند خبر می‌دهد.

نیروهای حافظ امنیت در حال حاضر مشغول خلوت کردن مسیر گلزار شهدای کرمان هستند.

15:30 سخنگوی هلال احمر کرمان از انتقال حداقل 10 مصدوم این حادثه به مراکز درمانی خبر داد.

15:35 رئیس اورژانس کرمان از انتقال 15 مجروح این حادثه به مراکز درمانی کرمان خبر داد.

15:40 رسانه ملی از شهادت دست‌کم 20 تن در این حادثه خبر می‌دهد.

15:50 رئیس مرکز فوریت‌های مرکز پزشکی کرمان از انتقال حداقل 20 مجروح این حادثه به مراکز درمانی خبر داد.

15:59 معاون استانداری کرمان از تروریستی بودن این انفجارها خبر داد.

16:00 هر دو مورد بمب گذاری یا انتحاری بودن در حال بررسی است.

16:02 رئیس اورژانس کرمان نیز آخرین تعداد مجروحان را ۴۰ نفر و شهدا را ۲۰ نفر اعلام کرد.

16:20 سازمان اورژانس کشور اعلام کرد: تاکنون ۲۰ نفر شهید شدند و ۷۱ مصدوم نیز توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شده اند.

16:38: بر اساس اعلام روابط عمومی اورژانس کشور تا این لحظه  73  نفر شهید شدند و 170 مصدوم نیز توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شده اند.

16:48: روابط عمومی هلال احمر از شهادت ۱ امدادگر که برای کمک رسانی به مصدومان حادثه تروریستی به محل اعزام شده بودند، در انفجار دوم خبر داد.

گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از محل انفجار

17:35: رئیس اورژانس کرمان از رسیدن آمار شهدا به 103 تن خبر داد.

17:45: وزیر کشور در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی روایت حادثه تروریستی را چنینن ابراز می‌کند:ساعت 3 بعد از ظهر اولین انفجار اتفاق می‌افتد و وقتی که مردم برای کمک به مصدومین جمع می شوند، انفجار دوم در حدود ساعت 15:20رخ می دهد و عمده شهدا و مجروحان ما در انفجار دوم دچار حادثه می‌شوند.

پس از وقوع حادثه، مجروحان با حضور امدادگدران اورزانش مجروحین به بیمارستان منتقل می‌شوند.

وزیر کشور از اوضاع عادی در شهر کرمان عادی خبر داد و گفت: طبیعتا همه چیز در کنترل است و مردم نگرانی نداشته باشند.

وحیدی همچنین از افزایش آمار شهدا به بیش از 100 نفر خبر داد و گفت:  دستگاه‌های امدادرسان و وزارت بهداشت و اورژانس در حال خدمت‌رسانی بوده مجروحین تحت مداوا قرار دارند.

وی افزود: این توطئه جدید و کاری که امروز اتفاق افتاد، پاسخ کوبنده دستگاه های امنیتی و نظامی و انتظامی را به دنبال خواهد داشت.

وحیدی از خنثی شدن برخی توطئه‌ها در کشور خبر داد و بیان کرد: در مراسم های مختلف در نظر داشتند این عمل را انجام بدهند که توسط نیروهای امنیتی و اطلاعاتی دستگیر شدند.

وی گفت: این عمل بزدلانه و جنایت کوری که انجام شد، علیه کسانی بود که عشق شان و راهشان گرامی داشتن اسطوره مقاومت و سردار دلها بود.

وحیدی گفت: نیروهای امینتی و اطلاعاتی ما هوشیار هستند و سیلی محکم به کسانی که این جنایت مرتکب شدند خواهند زد.

وزیر کشور در پاسخ به چگونگی وقوع این حادثه تروریستی گفت: این در حال بررسی است و اطلاعاتی ما داریم که بهتر است زمانی که قطعی شد اعلام کنیم.
وی تاکید کرد: مردم به به شایعات توجه نکنند؛ اخبار قطعی از طریق مقامات مسؤول به اطلاع خواهد رسید.

18:05: براساس اعلام سازمان اورژانس کشور ارتش جمهوری اسلامی ایران یک دستگاه هواپیمای سی ۱۳۰ جهت انتقال مصدومین  به کرمان اعزام می‌کند.

اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود.

منبع: فارس

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سجیل چهارشنبه , ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۵

تنها راه حل مشکل اول ترور تک تک سران بیشرف اسرائیل است بعد تلاویو و حیفا باید با خاک یکسان شود انشاالله قبل از ظهور این اتفاق بیافتد که پرچم حضرت زهرا س در اسرائیل افراشته شود.یا زهرا ادرکنی

css.php