انجمن قطعه سازی یا پروندهدارها؟/فاتحه این انجمن را بخوانید
به گزارش خط بازار؛ اگر به لیست اعضای هیئت مدیره انجمن قطعه سازی نگاه کنیم اسامی را می بینیم که ماهیت این انجمن را به چالش می کشد.
طبق قاعده انجمن قطعه سازی، یک نهاد صنفی است که تلاش می کند مشکلات بین قطعه سازان، قطعه سازان و خودروسازان را حل و فصل کند. همچنین این انجمن به دنبال آن است که عدالت را در قطعه سازی محقق کند. لذا علی القاعده افرادی باید در ترکیب هییت مدیره نماینده قطعه سازان باشند که افرادی سالم و رانت ستیز باشند.

قطعا چنین افرادی در این انجمن بسیار وجود دارند ولی حضور برخی اسامی در هئیت مدیره جای سوال و تعجب است.
به طور مثال رئیس انجمن قطعه سازی فردی است به نام آقای گ. که اخیرا بازداشت و با قید وثیقه آزاد شد. همچنین دبیر انجمن م. م. است که پیش از این از مدیرعاملی شرکت ساپکو برکنار شد و دارای پرونده قضایی در اواخر سال ۱۳۹۹ به اتهام تحصیل و معاونت مال از طریق نامشروع است.
در خصوص آینده این انجمن هیچ قضاوتی نمی کنیم و این کار را به عهده خوانندگان می سپاریم. با وجود چنین رئیسی و دبیری از این انجمن چه انتظاری می توان داشت.
منبع: بورس نیوز
سلام سلام سلام،
سر مار آه و نون و نمک و ادِل جان تشریف دارند
اینها رقمی نیستند
اصل ماجرا رو دریابید
خواستید آدرس دقیق پولهای یا مفتی که دپازیت شدند رو تقدیم میکنیم 🤓
bayad dare in khodro sazi ro gel gereft ke in hame pool daresh jabeja mishe, mage che khabare ?
balaye 20 miliard pool jabeja shode?!
🤢🤢🤢