ام وی ام ایکس 22 پرو رتبه اول ضریب اطمینان را کسب کرد
به گزارش خط بازار؛ J.D. Power مطالعه ضریب اطمینان خودروهای چینی (VDS) را در سال ۲۰۱۰ را با هدف تحقیق در مورد مشکلات کیفی رخ داده در یک بازه زمانی ۶ ماه در خودروهایی با زمان مالکیت ۱۳ تا ۴۸ ماه آغاز کرد. امتیاز ضریب اطمینان خودرو با تعداد مشکلات پیش آمده بین هر صد وسیله نقلیه (PP100) محاسبه می شود و هر چه امتیاز PP100 کمتر باشد، متعاقبا مشکل کمتر بوده و نشان دهده کیفیت بالاتر خودرو است.

در این ارزیابی، X22 PRO با امتیاز عالی ۱۰۳ از PP100 در رتبه اول از بین خودروهای کراس اوور برندهای چینی قرار گرفت. میانگین امتیاز کراس اوورهای برند چینی با ۱۴۳از PP100 است. امتیاز X22 PRO بسیار فراتر از رقبای هم رده خود است و این نشان دهنده کیفیت فوق العاده بالای این محصول است.
از زمانی که X22 PRO در سال جاری، به بازار برزیل، شیلی، پرو، عربستان سعودی، عراق و سایر کشورها وارد شد ، مورد علاقه مصرف کنندگان جهانی قرار گرفته است. در شیلی، فروش اجمالی خودرو X22 PRO در ۹ ماه اول سال جاری، رتبه دوم را در بین تمام برندهای خودروساز کسب کرده است. در برزیل، از زمانی که X22 PRO در ژوئن امسال وارد بازار شد، فروش X22 PRO همچنان تصاعدی بوده است و طراحی این خودرو به طور گسترده مورد علاقه مخاطبین جوان است.

X22PRO یک “خودروی خاص” است که ویژه مخاطبین جوان طراحی شده است. دارای جلوپنجره الماس کهکشانی و خط دور بدنه دینامیک است که حس طراحی بسیار شیک و اسپرت را ایجاد می کند. و از نظر تکنولوژی آپشن ها و راحتی در سطح بالایی قرار دارد. مجهز به تهویه مطبوع اتوماتیک، صفحه نمایش لمسی ۹ اینچی، EPB+AUTOHOLD، ESP9.3 و صندلی های چرمی و … است. ترکیب قدرت خروجی موتور ۱ لیتری توربو و جعبه دنده ۹ سرعته CVT می تواند قدرت کافی را تامین کند. بنابراین به این معنی است که چه از نظر ظاهر، راحتی و چه از نظر هماهنگی تکنولوژیکی، X22PRO خواسته های رانندگی مخاطبین جوان را برآورده می کند. باور کنیدکه رانندگی با این خودرو تجربه ای متفاوت را برای شما به ارمغان می آورد.
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید: https://www.mvmco.ir/products/18/X22%20pro
به درد نمیخوره. از هر مالکی که پرسیدم میگن رادیاتش سوراخ یا منفجر شده
مشکلاتی که بعد خرید باهاش مواجه میشید:
مانیتور اغلب اوقات روشن نمیشه و رو کیلومتر خطای rrm ظاهر میشه با اینکه بیش از یک سال از عرضه این ماشین میگذره هنوز هیچ راه حلی واسش نیست و نمایندگی بهتون میگه هر بار اینطور شد سر باتری رو بکن و دوباره جا بزن که واقعاراهکار مسخره ایه!!!!
مشکل بعدی اینه که ماشینی که تحویل میگیرید اصلا جون حرکت کردن نداره باید حتما برید نمایندگی تا مشکل ویست گیت رو برطرف کنن عملا ماشین صفر معیوب تحویل میدن
مشکل بعدی کوبش موتور خصوصا تو صندلی عقبه که هیچ درمانی هم نداره
حالا بابت همچین ماشینی باید 733 پول بدی تازه بعد 4 ماه بری بم تحویل بگیری
به این مشکلات ابطال گارانتی با هر تغییر کوچیک حتی نصب کفی زیر موتور رو هم اضافه کنید