خط بازار
اخبار

افزایش مجدد قیمت جهانی طلا/سکه ۲۰۱ میلیون تومان شد

به گزارش خط بازار؛ به نقل از ایسنا قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی تحت تاثیر کاهش ارزش دلار و افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن به دلیل عدم قطعیت ناشی از تعرفه‌های جدید آمریکا، افزایش یافت.

قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری با ۰.۴ درصد افزایش، به ۵۱۹۲ دلار و ۲۸ سنت رسید. قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در آوریل، با ۰.۳ درصد کاهش، به ۵۲۰۸ دلار و ۸۰ سنت رسید.

قیمت هر اونس نقره برای تحویل فوری پس از صعود به بالاترین حد سه هفته‌ای در روز چهارشنبه، در معاملات روز جاری با ۰.۱ درصد کاهش، به ۸۹ دلار و ۲۹ سنت رسید.

«کریستوفر وانگ»، استراتژیست بانک OCBC، گفت: «تغییر قیمت‌ها نشان‌دهنده‌ قیمت‌گذاری مجدد ناشی از عدم قطعیت در سیاست‌های جدید تعرفه‌های جدید آمریکا، نگرانی‌های ژئوپلیتیکی و تضعیف ارزش دلار است.»

ارزش دلار آمریکا کاهش یافت و دلار ضعیف‌تر باعث شد طلا را که به دلار آمریکا قیمت‌گذاری می‌شود، برای خریداران خارجی ارزان‌تر کند.

جیمسون گریر، نماینده تجاری آمریکا، روز چهارشنبه بدون نام بردن از هیچ شریک تجاری خاص یا ارائه جزئیات بیشتر، گفت : نرخ تعرفه آمریکا برای برخی از کشورها از ۱۰ درصد جدید اعمال شده به ۱۵ درصد یا بالاتر افزایش خواهد یافت.

بر اساس گزارش رویترز، طبق ابزار دیده‌بان فدرال شرکت CME، معامله‌گران در حال حاضر انتظار دارند که فدرال رزرو در سال جاری، سه دور کاهش ۲۵ واحد پایه‌ نرخ بهره را تصویب کند.

سرمایه‌گذاران منتظر داده‌های هفتگی مربوط به تعداد متقاضیان بیمه بیکاری آمریکا هستند که قرار است روز جاری منتشر شود تا نشانه‌های بیشتری از مسیر سیاست پولی آمریکا به دست آورند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس پلاتین با ۰.۵ درصد کاهش، به ۲۲۷۴ دلار و ۱۶ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۱.۴ درصد کاهش، به ۱۷۷۰ دلار و ۵ سنت رسید. هر دو فلز گرانبها در روز گذشته بالاترین سطح سه هفته‌ای خود را ثبت کردند.

روند محتاطانه طلا با آغاز دور سوم مذاکرات 

به گزارش تجارت نیوز قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۴ در مسیر نزولی قرار دارد. این در حالی است که طلا تا ساعاتی پیش نوسانات افزایشی را تجربه می‌کرد. با این حال، به‌نظر می‌رسد بازار طلا اکنون در انتظار تعیین تکلیف دور سوم مذاکرات در ژنو وارد فاز احتیاط شده است. دلار امروز در کانال ۱۶۵ هزار تومانی معامله می‌شود.

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۴ در روند قرار گرفته است. قیمت طلا اکنون در مقایسه با معاملات روز گذشته کاهشی شده و طلای ۱۸ عیار در کانال ۲۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی معامله می‌شود. قیمت سکه نیز در انواع قطعات نسبت معاملات روز گذشته نزولی شده و سکه امامی در کانال ۲۰۱ میلیون تومانی داد و ستد می‌شود.

این در حالی است که قیمت مصنوعات طلا و قطعات سکه در زمان بازگشایی بازار، نوسانات افزایشی داشت، اما اکنون با برگزاری دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا با میزبانی عمان در ژنو، روند بازار محتاطانه و نزولی شده است.

همچنین، اونس جهانی طلا امروز نوسانات افزایشی دارد و در محدوده ۵۱۸۰ دلار معامله می‌شود. بنابراین اونس طلا نیز تغییر چشمگیری نسبت به روز گذشته نداشته و سیگنال خاصی به بازار طلای داخلی ارسال نکرده است. قیمت دلار نیز امروز ۹۰۰ تومان کاهش داشته و با رقم ۱۶۵ هزار تومان داد و ستد می‌شود.

قیمت طلا و سکه

سکه امامی در کانال ۲۰۱ میلیونی معامله شد

قیمت سکه امروز در انواع قطعات در مقایسه با معاملات روز گذشته نزولی شده است. قیمت سکه امامی با رقم ۲۰۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام شده است. سکه بهار آزادی روی رقم ۱۹۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قرار دارد.

نیم سکه و ربع سکه به ترتیب با رقم‌های ۱۰۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ۵۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در حال معامله هستند. سکه گرمی نیز با قیمت ۲۹ میلیون تومان داد و ستد می‌شود.

طلا با نوسانات کاهشی همراه شد

بازار طلا امروز در مسیر نزولی حرکت می‌کند. براساس قیمت‌های اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، مثقال طلا روی رقم ۸۷ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان قرار دارد و طلای ۱۸ عیار با رقم ۲۰ میلیون و ۱۶۵ هزار تومان معامله می‌شود.

منبع: خط بازار

دیدگاه خود را بنویسید