اعضای جدید انجمن صنایع غذایی مشخص شدند

دکتر مهدی امینی درجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه نوبت اول انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برای چهار سال آینده به عنوان عضو اصلی هیات مدیره این انجمن انتخاب شد.
کد خبر : 55998
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲

به گزارش خط بازار؛ دکتر مهدی امینی که خود پرورش یافته مکتب اقتصادی دکتر مرتضی سلطانی است با درآمیختن علم و عمل و در سایه ی کسب تجربیات ذی قیمت در عرصه تولید و کارآفرینی هم اکنون عضو هیات مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر است و با کسب آرای اعضای انجمن علوم و صنایع غذایی به عنوان عضو منتخب هیات مدیره انجمن علوم وصنایع غذایی کشور معرفی شد. همچنین محمد حسین عزیزی ، منوچهر وثوقی ، سید محمد حسینی ، ایرج شریفی آل آقا و احمد فتح الهی به عنوان دیگر اعضای این هیات انتخاب شدند.

انجمن علوم و صنایع غذایی بنا به ضرورت ایجاد تشکلی در بخش صنایع غذایی کشور در سال ۱۳۶۴ با همفکری و همت تعدادی از اساتید، متخصصین و مسئولان مرتبط بخش‌های دولتی و خصوصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران پایه‌ریزی شد.

همکاری، همیاری و اعتقاد اعضاء به‌ویژه در بخش‌های صنعت و دانشگاه موجب تعالی این انجمن شد به‌نحوی‌که امروز این تشکل با انجام خدماتی در عرصه صنعت غذای کشور به‌عنوان یک مرجع غیردولتی مورد اعتماد مسئولان مرتبط با آن اعم از سازمان‌های دولتی، بخش صنعت، متخصصین و سایر دست‌اندرکاران شناخته می‌شود. تلاش برای همگام کردن صنعت غذای ایران با تکنولوژی روز دنیا و آشنایی متخصصین و صاحب‌نظران از اهداف این انجمن است.

همچنین تلاش برای حمایت از گروه‌ها و صنایعی که در این عرصه فعالیت دارند، تلاش برای برقراری ارتباط و ایجاد تشکل میان واحدهای صنعتی، متخصصین، کارشناسان، اساتید، اندیشمندان و دانشجویان مرتبط و تلاش برای اطلاع‌رسانی تمامی اعضای خانواده صنایع غذایی از تحولات و همه آنچه که در صنعت غذای کشور رخ می‌دهد از اهداف تعریف شدن انجمن علوم و صنایع غذایی است.

منبع: شرکت زر ماکارون

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.