خط بازار
اخبار

اتحاد فیروزه ای در جاده مخصوص نتیجه داد/همکاری سازنده بین ایران خودرو و جنتلمن قطعه سازی

به گزارش خط بازار؛ کیانوش پورمجیب ادامه داد: طبق برنامه، تولید خودرو طی برنامه‌ای فشرده و به صورت تدریجی، کامل و بدون کسری و عبور مستقیم از خط تولید به‌دست مشتریان، ادامه خواهد یافت.

وی با بیان این‌که تلاش‌های زیادی برای تحقق اهداف در حوزه تولید و کیفیت محصولات در حال انجام است، گفت: باید نتیجه این تلاش‌ها در افزایش رضایت مندی مشتریان موثر واقع شود.

وی هدف از برگزاری نشست با مدیران سایت‌های استانی ایران‌خودرو را بررسی راه‌کارهای مطمئن و سریع برای رفع نیاز و مطالبات مشتریان دانست و گفت: باید با بسیج امکانات و استفاده از ظرفیت‌های موجود و افزایش کیفیت محصولات تولیدی پاسخ‌گوی مطالبات مردم و مسوولان باشیم.

قائم مقام توسعه و تولید گروه صنعتی ایران خودرو گفت: با تمام محدودیت‌های موجود و شرایط سخت تولید، با نظمی پایدار در روند تولید، شاهد افزایش کیفیت نهایی خودرو خواهیم بود که این مهم با همت تمامی کارکنان گروه صنعتی در سطح کشور و تجدید میثاق در تلاش برای دست‌یابی به اهداف، میسر خواهد شد.

پور مجیب افزود: با نظام جامع کیفیت در ایران‌خودرو، افزایش تولید با افزایش کیفی همراه خواهد بود.

پور مجیب گفت: برنامه تولید ایران خودرو در امسال ۷۵۰ هزار دستگاه خواهد بود که ۷۲۵ هزار دستگاه خودروی سواری و ۲۵ هزار دستگاه سهم محصولات تجاری سنگین و نیمه سنگین است.

منبع: خط بازار

یک دیدگاه ارسال شده است

  • لشگر یکنفره گفت:

    خدمت جناب پورمجیب و رضایی‌منش و سایر اعوان و انصار ایشان و آن مدیر «روشن ضمیر» گرید ۱۶ خسته نباشید عرض میکنیم. واقعا دست مریزاد. بحمدالله با تلاش و همت مثال زدنی شما و دوستانتان، پارکینگ ایران خودرو تبریز لبریز از خودروی ناقص شد (هرچند گفته شد مشکل شماره‌گذاری دارند) و با همین فرمون برید جلو، دست در دست جنتلمن قطعه‌سازی، سایر تپه‌های باقی‌مانده را هم فتح خواهید کرد.
    آقا جان این مافیای خودروسازی چی شد؟ پیدا نشد؟ به جای این مصاحبه‌های تکراری بگردید مافیا رو پیدا کنید خطیبی جلو در وایستاده منتظره بنده خدا :))))))))))))

دیدگاه خود را بنویسید