آغاز بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران در گروه صنعتی و پژوهشی زر
به گزارش خط بازار؛ براساس این گزارش در آئین افتتاحیه این کنگره دکتر مهدی امینی، دبیر کنگره و عضو هیئت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر،دکتر محمد حسین عزیزی،رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و رئیس ستاد کنگره و همچنین دکتر زهرا عبداللهی،مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت به ایراد سخنرانی پرداختند.
دکتر مهدی امینی دبیر بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران و عضو هیئت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر در آئین افتتاحیه این مراسم به ویژگی خاص و ممتاز این رویداد نسبت به کنگره های قبل پرداخت و گفت: مشارکت گروه صنعتی و پژوهشی زر و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در برگزاری این کنگره باعث شد تبادل خوبی بین صنعتگران و دانشگاهیان اتفاق بیافتد.
در ادامه دکتر محمدحسین عزیزی، رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و رئیس ستاد کنگره با اشاره به شرایط خاص و پاندمیک کرونا گفت: کنگره امسال در دو بخش حضوری و مجازی برگزار گردیده است که متخصصان بتوانند از همه ظرفیت ها موجود استفاده کرد و از کنگره بهره ببرند.
دکتر زهرا عبدالهی نیز به برنامه های اداره تغذیه وزارت بهداشت و همکاری با صنایع غذایی در بهبود کیفیت محصولات غذایی اشاره کرد و گفت: این اداره کل درصدد است تا با همکاری صنایع غذایی کشور بتواند نسبت به اصلاح ذائقه جامعه و کم کردن نمک، قند و چربی در محصولات غذایی اقدام کند.
گفتنی است بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ چهارم و پنجم اسفند در شهرک صنعتی زرماکارون در حال برگزاری است.
منبع: خط بازار
برچسب ها :زر ماکارون ، شرکت زر ، کنگره علوم و صنایع غذایی ایران ، گروه صنعتی و پژوهشی زر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0