خط بازار
اخبار

آخرین ضرب‌الاجل برای متهم اصلی پرونده خودرویی ۴۲ هزار میلیاردی‌

به گزارش خط بازار؛ عبدالکریم کلهر قاضی ویژه پرونده رضایت خودروی طراوت نوین ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه‌ با بیان اینکه تاکنون ۱۳ جلسه دادگاه برای رسیدگی به این پرونده برگزار شده است، گفت: از همکاری مردم و صبر آن‌ها در طول روند دادگاه، از برگزاری آرام جلسات قدردانی کرد.
وی افزود: با توجه به ادعای متهم مبنی بر تمایل به پرداخت دیون مردم، دادگاه به وی مهلتی اعطا کرده است تا در صورت صداقت در گفتار، بدهی‌های خود را پرداخت کند.این مقام قضایی همچنین عنوان کرد: اموال و پلاک‌های ملکی توسط متهم اصلی پرونده معرفی شده که نیاز به کارشناسی و صحت‌سنجی دارد و هنوز ارزش آن‌ها به طور قطعی مشخص نشده است.
قاضی ویژه پرونده رضایت خودروی طراوت نوین خاطرنشان کرد: اگر متهم در مهلت تعیین‌شده پرداخت‌ها را آغاز کند، این مهلت تمدید خواهد شد. در صورتی که تمامی شکایات با مصالحه یا تسویه‌حساب پایان یابد، دادگاه می‌تواند از نهادهای مربوطه برای صدور رأی کمک بگیرد.
وی در پایان عنوان کرد: اگر متهم تا تاریخ یکم اسفندماه تلاشی برای پرداخت بدهی‌ها انجام ندهد، قطعاً رأی نهایی صادر خواهد شد.
بر اساس اعلام دستگاه قضایی، پرونده شرکت رضایت خودروی طراوت نوین دارای ۴۰ هزار سرمایه‌گذار از ۱۳ استان کشور می‌باشد که تاکنون ۲۸ هزار نفر شکایت خود در خصوص تخلفات این شرکت را ثبت کرده‌اند.
قاضی ویژه این پرونده در جلسه دوازدهم دادگاه، مجموع بدهی شرکت رضایت خودرو به مالباختگان را رقمی بالغ بر ۴۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.لازم به ذکر است متهم اصلی پرونده فعالیت خود را از سال ۱۳۹۲ در قالب خرید و فروش خودرو در تاکستان آغاز کرد و در سال ۱۴۰۲ با گزارش نهادهای امنیتی به دلیل عدم بازپرداخت سرمایه مردم و تحویل خودرو، احضار و بازداشت شد.
منبع: تسنیم

دیدگاه خود را بنویسید