آتش سوزی پتروشیمی در ماهشهر اطفا شد+ فیلم

فرمانده شرایط اضطراری سازمان منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر گفت: ظرف یک ساعت آتش سوزی کاملا مهار شد، اما دو مصدوم به همراه داشت.
کد خبر : 33030
تاریخ انتشار :جمعه 12 فروردین 1401 - 11:22

به گزارش خط بازار، شهیدی نیا گفت: حدود ساعت ۲۴، هنگام بارگیری محصولات، یکی از تانکرهای شرکت کاوشگران ماهشهر که یک شرکت پالایش مواد هیدروکربونی است، دچار آتش سوزی شد. با وجود دور کردن تانکر از محل حادثه، تجهیزات گرفتار حریق شده بودند.

او می‌گوید، تانکر حادثه دیده حامل موادی شبیه بنزین بود که در حلال‌ها و صنایع رنگ سازی به کار گرفته می‌شود.

 

 

 

به گفته فرمانده شرایط اضطراری سازمان منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر، ظرف یک ساعت آتش سوزی کاملا اطفا شد؛ اما دو مصدوم به همراه داشت که یکی از آن‌ها به دلیل سوختگی بالا به بیمارستان اعزام شد.

علت بروز حادثه در پتروشیمی کاوشگران ماهشهر که از ساعتی پیش رخ داد، توسط کارشناسان HSE سازمان منطقه ویژه اقتصادی در دست بررسی است.

شرکت پترو پالایش کاوشگران ماهشهر در زمینه‌ی بازیافت پی ای جی و تبدیل آن به محصول منو اتیلن گلایکول در صنایع پایین‌دستی الفین فعالیت دارد که کاربری محصول آن در صنایع رنگ‌سازی، حلال و … است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php