اختصاصی خط بازار؛
یک میلیاردر سعودی شریک ایلان ماسک در توئیتر شد
به گزارش خط بازار؛ ولید بن طلال، ایلان ماسک را برای توییتر «فوقالعاده» توصیف کرد. ولید بن طلال، میلیارد سعودی و سهامدار عمده توییتر که پیشنهاد اولیه ایلان ماسک برای خرید توییتر را رد کرده بود، با اعلام حفظ سهام ۱.۹ میلیارد دلاری خود در این شبکه اجتماعی از پیوستن به گروهی از سرمایهگذاران میلیاردر در جهت کمک به مدیر تسلا برای این نقل و انتقال ۴۴ میلیارد دلاری استقبال کرد.
ولید بن طلال زیر پست ایلان ماسک در توییتر نوشت که از ارتباط با «دوست جدید»اش خرسند است و متعقد است او رهبری فوقالعاده برای استفاده حداکثری از پتانسیل عظیم توییتر است.
شاهزاده طلال یکی از ثروتمندترینها در عربستان سعودی بهشمار میرود. او مالک شرکت هولدینگ پادشاهی است که اولین سهام توییتر را در سال ۲۰۱۱ خریداری کرد.
شاهزاده ولید بن طلال سهام شرکتهای مشهوری مانند هتل زنجیرهای Four season، اوبر و سیتی گروپ را در اختیار دارد. او در این توییت نوشت که سرمایه ۱.۹ میلیارد دلاری خود را در توییتر حفظ میکند و با ایلان ماسک در این سفر هیجانانگیز همراه خواهد شد.
منبع: خط بازار
برچسب ها :ایلان ماسک ، سهام توئیتر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰