هنجارشکنی در نیاوران؛ کافه‌ متخلف پلمب شد

در حالی‌که پلیس بارها به واحدهای صنفی هشدار داده که با رعایت موازین و مقررات فعالیت کنند در تازه‌ترین پرونده، در یک کافه در نیاوران برنامه آوازخوانی زنان اجرا شد.
کد خبر : 124691
تاریخ انتشار :شنبه 29 شهریور 1404 - 22:27

به گزارش خط بازار؛ کافه مجتمع آواپلت (آواسنتر) نیاوران که روز گذشته در آن برنامه‌ای بر خلاف موازین شرعی برگزار شده بود صبح امروز پلمب شد.

در روزهای اخیر کافه بارون، کافه رستوران‌های کاریز، بانی چو و سوئیت لانژ هم در پی سرو مشروبات الکلی و تخلفات عمده پلمب شدند؛ همچنین مراسم (سامر پارتی) در مجتمع تجاری اطلس مال نیاوران متوقف شد.

آوازخوانی زنان، رقص و اجرای برنامه بر خلاف موازین شرعی و قانونی در کافه آواپلت، اعتراض برخی شهروندان را در پی داشته تا آنجا که با درج پویشی در سامانه فارس من برخورد با اجرای چنین برنامه‌های هنجارشکنانه‌ای را از مسؤولان خواستار شده بودند.

منبع: فارس

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php