مدیر عملیات فروش ایران خودرو مطرح کرد

منعی برای واگذاری خودرو به تاکسی‌رانی نداریم

مدیر عملیات فروش ایران خودرو گفت: زیرساخت‌های لازم برای تامین تاکسی بر اساس نیاز سازمان تاکسی‌رانی و خدمت‌گزاری بیشتر به هم‌وطنان فراهم است و این خودروساز منعی برای واگذاری تاکسی‌ ندارد.
کد خبر : 15801
تاریخ انتشار :پنجشنبه 28 مرداد 1400 - 21:50

به گزارش خط بازار، کیوان پناهی افزود: با توجه به آمادگی ایران خودرو برای تامین نیاز ناوگان حمل و نقل عمومی، به تمام درخواست‌ها پاسخ داده شده و این روند در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به آماده بودن پنج هزار تاکسی برای واگذاری به شبکه تاکسی‌رانی گفت: ایران خودرو پس از اجرای تعهدات قبلی، براساس سفارش‌گذاری نهادها و مراکز مرتبط، پنج هزار دستگاه تاکسی را آماده عرضه کرده است.

مدیر عملیات فروش ایران خودرو با بیان این‌که متولی قیمت گذاری محصولات از جمله تاکسی، ایران خودرو نیست، افزود: تعیین قیمت محصولات تولیدی ایران خودرو، بر اساس قانون توسط شورای رقابت انجام می شود و خودروساز هیچ گونه نقشی در قیمت گذاری ندارد.

وی با اشاره به این که در حال حاضر ایران خودرو، تنها شرکت خودروساز تولید کننده خودروهای دوگانه سوز برای ناوگان حمل و نقل کشور است، افزود: این شرکت در طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری، خودروهای سمند پایه گاز سوز EF7 و پژو ۴۰۵ دوگانه سوز را تحویل رانندگان تاکسی می دهد.

منبع:ایکوپرس

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php