اختصاصی خط بازار

ممنوعیت استفاده از انواع پهپاد‌ها در امارات

وزارت کشور امارات متحده عربی از تعلیق عملیات پروازی برای مالکان، دست‌اندرکاران و آماتورهای پرواز هواپیماهای بی‌سرنشین خبر داد که شامل استفاده کنندگان از پهپادها، هواپیماهای ورزشی سبک در اشکال و انواع مختلف از جمله انجام ورزش‌های هوایی و گلایدی در حال حاضر است.
کد خبر : 27596
تاریخ انتشار :یکشنبه 3 بهمن 1400 - 10:57

به گزارش خط بازار، وزارت کشور امارات اعلام کرد: کسانی که پروتکل‌های اعمال شده را رعایت نکنند تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت

در ادامه بیانیه‌ وزارت کشور امارات که شنبه 22 ژانویه، در وب‌سایت این وزارت‌خانه منتشر شد، آمده است: «با توجه به اقدامات نادرست رصد شده در این اواخر که حاکی از مقید نبودن به انجام این ورزش در مناطق جغرافیایی معین شده با مجوزهای صادره برای کاربران بود، مشاهده شده است که این ورزش در مناطق غیر‌مجاز انجام شده است».

 

محافظت از جان‌ها

وزارت کشور امارات از همه شهروندان و افراد مقیم این کشور خواست به دستور‌العمل‌های مقامات ذیربط این وزارت‌خانه و سازمان کل هواپیمایی کشوری عمل کنند تا جان، مال و آسمان کشور در نتیجه استفاده نادرست و غیر ایمن از این سرگرمی به خطر نیفتد و لذا بر این اساس، اجرای این ورزش از امروز (شنبه) به مدت یک ماه، متوقف می‌شود.

وزارت کشور امارات همچنین تصریح کرد: «کسانی که قراردادهای کاری یا پروژه‌های تجاری یا تبلیغاتی مستلزم فیلمبرداری با استفاده از پهپاد دارند، ضمن تماس با مقامات ذیربط، مجوزهای لازم را برای انجام کار و پروژه خود بگیرند تا از پیامدهایی که بر زمانبندی اجرای این پروژه‌های کاری، تاثیر می‌گذارد، اجتناب کنند.»

وزارت کشور امارات تاکید کرد: «هر کس اقدام به عملیات پروازی کرده یا هر یک از این دست فعالیت‌ها را انجام دهد و پروتکل‌های صادره در طول مدت تعیین شده را رعایت نکند، خود را در معرض پیگرد قانونی قرار خواهد داد.»

 

 

منبع: خط بازار

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php