وقتی فیش حقوقی معاونت منابع انسانی یک شرکتی در میاد فقط 90میلیون حقوق ثابت میگیره 10میلیون حق مشاوره ش بهتر از این نمیشه یعنی همه منابع انسانی خریده از معاون تا مدیراداری و تا پایین دست فساد فساد درون شرکت م
دستاورد بزرگ سایپا در پایان سال 1400/اعزام نیروی متخصص مگاموتور به سازمان دامپزشکی+سند
به گزارش خط بازار؛ متاسفانه به دلیل عدم نظارت صحیح و شفاف بر عملکرد خودروسازان، این صنعت تبدیل به حیاط خلوت عده ای شده است. عده ای که یا آقازاده هستند، یا گوش به فرمان خطبه های نبوی و یا به اعتبار پدر پرونده دار در خودروسازی جولان می دهند. البته در این بین برخی نیز هستند که از سلامت کامل برخوردارند و بدون حاشیه صرفا سفارشی استخدام شده اند.
در همین چارچوب تحلیلی، در یک اقدام عجیب و خارق العاده چند روز پیش عباس شهریاری مدیرعامل مگاموتور طی نامه ای به صادق کرمی، سرپرست معاونت اداری و توسعه منابع انسانی سایپا، موافقت خود را با ماموریت آقای امین اسدی سیرچی به سازمان دامپزشکی کشور اعلام می دارد.
این نامه مملو از عجایب است که سوالات زیادی را در ذهن ایجاد می کند. به طور مثال:
1- امین اسدی سیرچی چه سوابقی و از چه زمانی در مگاموتور مشغول به کار شده است؟ آیا وی دارای سوابق و تحصیلات مرتبط با مگاموتور بوده و به صورت عادی استخدام شده و یا سفارشی و دستوری بوده است؟
2- این فرد با پشتوانه چه کسی یا کسانی در مگاموتور مشغول شده که تا این حد همگان در تلاش برای صدور مجوز ماموریت وی به سازمان دامپزشکی کشور هستند؟
3- چه اتفاقاتی در پشت پرده افتاده که یک نیروی شرکت خودرویی به یک سازمان غیرخودرویی و پزشکی مامور می شود؟ اگر وی یک دامپزشک است پس در مگاموتور چه می کند و اگر یک مدیر مرتبط با خودرو است پس چرا به دامپزشکی مامور شده است؟
4- مدیرعامل مگاموتور با کدام ادله منطقی، قانونی و شرعی با چنین موضوعی موافقت کرده است؟
5- آیا سرپرست معاونت اداری و توسعه منابع انسانی سایپا که مشخص نیست نتیجه استعلام وی از حراست و دستگاه های نظارتی مثبت شده یا منفی، با این موضوع موافقت کرده است؟
6- آیا مدیرعامل سایپا چنین مجوزی را تایید می کند؟ آیا این مورد مصداق همان شایسته سالاری است که مدعی آن هستند؟
7- جناب عقل کل وزیر که این روزها به شدت مشغول انتصاب اعضای هیئت مدیره شرکت های مختلف و بررسی رزومه افراد هستند، آیا در خصوص امین اسدی سیرچی نظری ندارند؟ آیا مجوز ماموریت سرچی مصداق فرامین نبوی ما است؟
این سوالات هرچند که در لابه لای مسائل مهم و کلان صنعت خودرو شاید چندان به چشم نیاید ولی می تواند نشان دهد که مشی فکری و رفتاری حلقه اصلی مدیران ارشد سایپا چگونه است؟
قطعا وقتی که خجسته دل ها با مدرک غیرخودرویی در خودروسازان جولان می دهند؛ وقتی حلقه اصلی مدیریتی خودروسازان می شود همان اعضای هیئت مدیره یک شرکت خصوصی؛ وقتی شبه امنیتی ها که به صورت سفارشی و از بیرون سکان روابط خودروسازان را به دست می گیرند؛ نمی توان انتظار اتفاقات خوبی در خودروسازی داشت. کاهش تولید و مشکلات نقدینگی اولین نتیجه چنین مشی مدیریتی است.
منبع: خط بازار
برچسب ها :امین اسدی سیرچی ، خودروسازی ، سایپا ، صادق کرمی ، عباس شهریاری ، فساد در صنعت خودرو ، محمدعلی تیموری ، مگاموتور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
شخصی اوردن در شرکت م به عنوان کارشناس بنام ج دارن بهش حقوق ریاست میدن اصلا حضور نداره کارش هم مدیر اداری درست کرده نامه اش هم موجود
🔴 مدیران سرطانی و سالم
🔰ویژگی های مدیران سرطانی
و مدیران سالم”
✍️ داود شاهسونی_۱۴۰۰/۱۲/۲۰
♈️مدیران سرطانی؛ به راحتی رشد میکنند، رشد مداوم اغلب منجر به ایجاد تومور (یا شبکه مدیران فاسد) در بدنه دولت و جامعه می شود.
شبکه مدیران فاسد، فاکتورهای رشد سرطانی را برای سایر مدیران سرطانی جدید دیگر تولید خواهند کرد، و مدیران سرطانی جدید به رشد سریع خود ادامه خواهند داد.
♈️ مدیران سرطانی؛ به سیگنالهای نقد و انتقادی جامعه، رسانه ها و مراکز علمی پاسخ نمیدهند.
♈️ مدیران سالم؛ به سیگنالهای ارسال شده از طرف جامعه و رسانه ها پاسخ میدهند، وقتی مدیران سالم این سیگنالها را دریافت می کنند، بلافاصله در اتاق فکر مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهند.
♈️ مدیران سرطانی؛ هیچگاه اجازه ترمیم ساختار مدیریتی را در سیستم اجرایی نخواهند داد. حتی در صورت ناتوانی جسمانی و فکری، قدرت را به هیچ عنوان ترک نخواهند کرد و در صورت اجبار، نهایتا به وابستگان منتقل خواهند کرد.
♈️ مدیران سالم؛ در صورت پیر شدن و یا عدم کارایی لازم، حوزه مدیریت را سریع ترک و اجازه ترمیم به ساختار مدیریتی خواهند داد.
♈️ مدیران سرطانی؛ این توانایی را دارند که شدیدا متاستاز بدهند. پس از ورود به حوزه های غیر تخصصی، شروع به رشد و شبکه مدیران فاسد را تولید کنند. غالبا مدیران سرطانی جدید در حاشیه مدیران سرطانی اصلی، ادامه رشد خواهند داد.
♈️ مدیران سالم؛ در محیط کار تخصصی که متعلق به آنها است باقی میمانند و تجربه خود را به مدیران جوان و کارآمد منتقل می کنند.
♈️ مدیران سرطانی؛ قبل از این که از لحاظ تخصص کاری و تجربه بالغ شوند، به سرعت مدیران جوان فاسد، را در سازمان وارد کرده و ساختار را مطیع خود می کنند.
♈️ مدیران سالم، مدیران جدید کارآمد را شناسایی و تربیت می کنند و در صورت نیاز سریعا بکارگیری می کنند.
♈️ مدیران سرطانی؛ قادر به فرار از سیستم قضایی و حسابرسی هستند و به راحتی ارتباط با کانون قدرت پیدا می کنند.
♈️ مدیران سالم، در چهارچوب قوانین عمل می کنند، و نسبت به عملکرد خود پاسخگو هستند.
♈️مدیران سرطانی؛ وظایف و عملکردی مشخص برای خود قائل نیستند؛ در بسیاری از مراکز تصمیم گیری قدرت، سازمان و نهادها حضور مداوم دارند.
♈️ مدیران سالم؛ وظایف و عملکردی که برای آنها در نظر گرفته شده است انجام میدهند، و وارد امور غیر تخصصی نمی شوند.
♈️ مدیران سرطانی؛ از لحاظ ظاهری قابل تشخیص نیستند و در پوشش های متنوع بروز می کنند، سریعا در شرایط خاص تغییر ماهیت می دهند.
♈️ مدیران سالم؛ در تمام شرایط کاری و اجتماعی ظاهری ثابت و موجه دارند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 3