خداحافظی غیر منتظره سلیمانی از سایپا| تیموری مدیر جدید نارنجی پوشان جاده مخصوص

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا پس از قریب به چهار سال مدیریت این گروه خودروسازی، عصر امروز (چهارشنبه) با اعضای هیات مدیره، مدیران ارشد و اعضای مجموعه سایپا خداحافظی کرد و براین اساس مدیرعامل این گروه خودروسازی تغییر کرد.
کد خبر : 26578
تاریخ انتشار :چهارشنبه 22 دی 1400 - 20:59

به گزارش خط بازار، سیدجواد سلیمانی، مدیر عامل سایپا عصر امروز از گروه‌ خودرو سازی سایپا خداحافظی کرد.

سید جوادسلیمانی که از  ۳۰ دی ۱۳۹۷با تصمیم اعضای هیات مدیره این گروه خودروسازی برای مدیریت (پس از محمدرضا سروش) انتخاب شده بود، عصر امروز (چهارشنبه/ ۲۲ دی ماه) پس از قریب به چهار سال فعالیت در دومین شرکت بزرگ خودروسازی، با اعضای هیات مدیره، مدیران ارشد و کارکنان سایپا خداحافظی کرد و از سمت مدیرعاملی گروه خودروسازی سایپا کناره گرفت.

او که در کارنامه خود سمت‌هایی همچون قائم مقام ارشد مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، مدیرعاملی پتروشیمی تبریز و امیرکبیر، ریاست هیات مدیره شرکت ایران خودرو در بلاروس و سنگال، قائم مقام مدیرعامل شرکت مگاموتور و ریاست هیات مدیره سایپا یدک و در نهایت مدیر عاملی گروه خودروسازی سایپا را ثبت کرده است، حال جای خود را به “محمدعلی تیموری” داده است.

طبق اطلاعات واصله،  محمدعلی تیموری که پیش از این عضو هیات مدیره شرکت خدمات فنی رنا (زیر مجموعه گروه خودروسازی سایپا) بوده است، زین پس جایگزین سلیمانی در گروه خودروسازی سایپا خواهد بود.

آنطور که شنیده می‌شود، پس از بحث‌های چند ماهه اخیر پیرامون تغییر مدیران عامل دو خودروساز بزرگ کشور، در نهایت سید رضا فاطمی‌امین- وزیر صنعت، معدن و تجارت- تصمیم به تغییر مدیرعامل سایپا گرفته است.

امشب، پس از ورود محمدعلی تیموری و تیم همراه وی و همچنین با همراهی معصوم نجفیان و بهمن حسین‌زاده از اعضای قدیمی هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا، مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل جدید آغاز شده و در حال برگزاری است.

متن خداحافظی سید جواد سلیمانی نیز به شرح زیر است:

مدیرعامل سایپا تغییر کرد

 

مدیرعامل سایپا تغییر کرد

 

گفتنی است چندی بعد از ترک سلیمانی از این شرکت خودروسازی، حمیدرضا رستگار، عضو هیات مدیره این شرکت نیز استعفای خود را اعلام و به دنبال مدیرعامل محل خدمت خود را ترک کرده است.

به دنبال پیگیری ها اکنون جلساتی در سازمان صنایع گسترش(ایدور) برای انتخاب مدیرعامل جدید درحال برگزاری است.

براساس اخبار موثق فردا ۲۳ دی ماه برنامه معارفه محمدعلی تیموری به عنوان سکان دار جدید گروه خودروسازی سایپا با حضور سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است که مدیرعامل جدید سایپا پیش تر به عنوان عضو هیات مدیره شرکت خدمات فنی سایپا دیزل(رنا) فعالیت داشته است. همچنین در کارنامه وی سابقه معاونت شرکت مگا موتور نیز وجود دارد.

منبع: بازار

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 6 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۶
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Pirmohammasi چهارشنبه , ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۵

خط بازار بی‌پدر شد. حالا برین دم تیموری و ببینید اسپانسر شه:))))

محمد پنجشنبه , ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۹

بله همینطوره

یاور چهارشنبه , ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۱

تعجب آوره این آدم با این همه سابقه خودرویی خودش میره ولی این یقه دیپلمات هنوز هست .من نمیفهمم یعنی چی؟؟

مطالبه گر پنجشنبه , ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۵

#محاکمه

مقیمی پنجشنبه , ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۵

وزیر همشهری خودشو کرده مدیرعامل
فکر میکنه خاله بازیه صنعت خودرو که هم ولایتی میاره سر کار
متاسفم برای این وزیر نا لایق با این طرز تفکر سطح پایین

محمد پنجشنبه , ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۸

جناب خط بازار امیدوارم روزی هم برسه شفاف بگی چی شد که رفتی ونزوئلا و با زینالی و میرزایی و سلیمانی چه ها میانتان گذشت. کاش روزی راهت به تبریز بیوفته ببینی رفقات چطور شما رو تحقیر میکنن و قیمت تعیین میکنن

css.php