افتتاح فاز 2 انبار افق کوروش در کرمان

با افتتاح فاز دوم توسعه انبار خشک افق کوروش در کرمان، خدمت رسانی به چهار استان کشور با سرعت و دقت بیشتری انجام می‌شود.
کد خبر : 11285
تاریخ انتشار :یکشنبه 23 خرداد 1400 - 11:51

به گزارش خط بازار به نقل از روابط عمومی شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش با افتتاح فاز دوم انبارخشک افق کوروش در کرمان که روز شنبه 22 خردادماه با حضور جمعی از مدیران و مسئولین این شهر و معاونین و مدیران ستادی و منطقه‌ای افق کوروش انجام و به بهره برداری رسید عملیات سرویس دهی به استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و پس از توسعه فازهای بعدی به استان یزد با سرعت و دقت بیشتری اجرایی خواهد شد.

بر اساس اعلام معاونت برنامه ریزی و بهبود روش‌های شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش در نتیجه افتتاح و بهره برداری از فاز دوم طرح توسعه انبارخشک کرمان ضمن این که فضای انبارخشک افق کوروش در این شهر با افزایش دو برابری از 5 هزار متر به 10 هزار متر می‌رسد، فضای کافی جهت انبار کالا به میزان استاندارد و تنوع کالایی بالا فراهم و با ساخت سکوی بارگیری جهت سهولت در بارگیری و تفکیک کالاهای جورچینی شده در انبار، عملیات سرویس دهی به استان‌های کرمان -سیستان بلوچستان- هرمزگان و یزد با سرعت و دقت بیشتری انجام خواهد شد.

 

 

توسعه محیط اداری و تخصیص فضای رفاهی استاندارد ویژه کارکنان انبار که با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوای گرم منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است از جمله اقدامات انجام شده در فاز دوم توسعه انبار کرمان است که ضمن ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم، سرویس دهی و خدمت رسانی بهینه به مردم منطقه را از طریق 250 شعبه فروشگاهی افق کوروش محقق می‌سازد.

گفتنی است از آنجا که افق کوروش به عنوان بزرگترین فروشگاه زنجیره‌ای کشور از طریق ناوگان حمل و نقل خود کالاها را از مراکز تولیدی به انبارهای مرکزی خود در سراسر کشور ارسال و در کمترین زمان ممکن در بیش از 2600 شعبه فروشگاهی خود توزیع می‌کند طرح‌های توسعه انبارهای این شرکت می‌تواند ضمن خدمت رسانی سریع و بهینه به هم میهنان، نقش بسزایی در کمک به رونق تولید و ایجاد اشتغال در کشور داشته باشد.

 

منبع: خط بازار

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php